Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. terhes vagyok, mara...

40. terhes vagyok, mara voltam kiirva, de csak gorcsok. A parommal szeretkeztunk hatha segitene a beindulasban. Azota feszul a hasam, kisse gorcsol, de nem mozdult a baba. Valyon gond van? Hogyan ebreszthetem fel?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Még akár 2 hét is lehet szülésig. Hagyjátok békén, jön ha felkészült rá! Nem kell kiűzni csak azért, mert egy papíralapú számolás szerint lejárt az idő!
2015. jan. 18. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyél almát azt szeretik,vagy a hasad alját mozgasd meg egy kicsit mintha fel le hintáztatnád a pocakod(nst-n is ezt teszik ha alszik)
2015. jan. 18. 20:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem kiuzni akarom, csak mar napok ota fajdalmaim vannak. Azert furcsallom, mert egesz nap mocorgott. Az egesz terhesseg alatt nem volt olyan, hogy beparazzak mert nem mozog. Kicsit most megilyedtem, remelem nem artottunk neki :(
2015. jan. 18. 20:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyed mozdult, de minimalis. Legalabb ereztem
2015. jan. 18. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
elvileg a szülés közeledtével a babák lelassulnak, beilleszkedik...stb. ki tudja mi lesz holnap.
2015. jan. 18. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyél egy tábla csokit! Nekem attól mind a 4 pörgött tőle.
2015. jan. 18. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyél csokit. Mikor nst-n nekem ez sem segitett, a szülésznő tapsolt egyet a hasam mellett. Na a fiamnak se kellett több....
2015. jan. 18. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Zuhanyozz vagy ülj egy kád vízbe,ha ezután se múlnak a görcsök,akkor készülődhetsz :)Babáddal biztos nincs baj :) Ilyenkor már lent vannak,készen állnak a szülésre,és kevés a helyük. Nekem a fiam vajúdás alatt is kapálózott,a lányomat meg az utolsó 3-4 napban alig éreztem,napi 1-2 rúgás volt csak
2015. jan. 18. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Ülj be egy kád meleg vízbe. Akkor biztos beindul, és lehet, segít beindítani a szülést is.

40+3-ra szültem. Este lezuhiztam, jó sokáig, és mikor kiszálltam a zuhany alól, akkor folyt el a magzatvizem. Délután én is elkaptam apát ;)

2015. jan. 18. 23:20
 10/11 A kérdező kommentje:
40+1 nap - Ma beultem egy kad vizbe, hatha kicsit ellazit. Jol esett nagyon, csak az utana kovetkezo percek nem... Megcsusztam es hatra estem. Ma kell menjek kontrollba. Remelem semmi gond. Eddig a 9 honap alatt egyszer sem estem le. Nagyon megilyedtem :( Meg emlitem a dokimnak, de remelem csak annyi amit erzek, kek konyok, kicsit betort telefon...de ez a legkevesebb. A baba ami szamit.
2015. jan. 19. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!