Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még a baba...

Miért nem érzem még a baba mozgását? 18 hetes terhes vagyok és még nem éreztem mozogni a babát ez normális?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha elso baba, akkor erezheted kesobb, es akkor is, ha a placenta az elso falon tapadt meg. Ne aggodj! Lehet, hogy erezted mar, csak nem tudtad, hogy az O.
2010. febr. 7. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Első babánál általában a 20. hét után szokás érezni a mozgásokat. Bár biztosan most is mocorog, csak még nagyon "puhán". Este amikor lefekszel, akkor figyelj a babára és biztosan fogsz már érezni valamit.:) Jó babavárást!
2010. febr. 7. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Négy és fél hónapos voltam amikor éreztem megmozdulni, már én is izgultam. Első babám volt!
2010. febr. 7. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Normális. Én betöltött 20. héten kezdtem el először érezni. És azt olvastam, hogy még a 22. héten sem késő, ha valaki csak akkor kezdi el érezni. Szóval még bőven van időd. :-)
2010. febr. 7. 16:09
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Feküdj le kényelmesen, ne zavarjon semmi, tedd a kezeidet a hasadra és figyelj.

Apró kis buborék-mozgásokat kell hallanod.

Jó várakozást, légy türelmes!

2010. febr. 7. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hallani??!! Hát én egyik gyerekem lubickolását sem hallottam!!
2010. febr. 7. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
én 20 hetesen éreztem először.
2010. febr. 7. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkor éreztem először mikor teljesen egyedül, halk tv-szó mellett pihiztem, hanyatt fekve! lényeges hogy hanyat fekve, mert szerintem úgy lehet a legkönnyebben érezni, ilyenkor feszes a poci...

szerintem próbáld ki. Ja és az is fontos lehet hogy ne akard nagyon, hanem gondolj másra hidd el érezni fogod majd te is...

2010. febr. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!