Inkontinencia terhesen? Biztos hogy nem lehet mit tenni? Igazat mondotta dokim?
26-hetes terhes vagyok,tb által finanszirozott terhes gondozásra járok.
3-hete egyik napról a másikra,előjött ez a problémám.
Mindig egyre több vizelet és egyre többször.Pihenés közben is éjjel nappal. A nadrágom is átszokott ázni.A doki azt mondta terhesen nem lehet mit kezdeni vele.
BIZTOSAN NEM? Ez igy nagyon rossz!
Intim-tornával tudsz csak javítani. Van a neten pár lecke terheseknek is.
29hkm
Én is így vagyok vele, de szerencsére nálam nem olyan vészes a dolog, nekem egy tisztasági betét elég, de még így is van, hogy úgy érzem magam, mint aki úgy illatozik, mintha bepisilt volna. :(
29hkm
Miért nem mondta a doki az intim tornát? Van ahol azt olvasni hogy terhesen nem szabat,mert vérbőséget ,görcsöt okozhat.
Ugy érzem kezdem elvesziteni a nőiességemet... :(
Miért hazudna az orvos?
A magzat súlya nyomja a hólyagot, ez ellen nem tud tenni. Szülés után van esély rá, hogy javul a helyzet. Ha nem, akkor intim torna vagy műtét.
Nem minden doki mond el mindent, van akiből harapófogóval sem lehet kihúzni. Sztk-ban meg kicsit másképp is állnak hozzád, mert ott te tucat vagy, nem pedig egy, mint a magánnál. Tanácsolom, hogy beszélj a védőnővel, ő sokkal közvetlenebb, és nem "csak" szakmai szempontokat nézi. Én is nagyon sok mindent inkább tőle kérdezek.
A hagyományos intim torna valóban nem ajánlott, de van egy olyan változata, ami kifejezetten terheseknek van az inkontinencia ellen. Gyengébbek a feladatok, és figyelembe veszi, hogy terhesen az ember nem minden mozdulatot tud elvégezni, ezért másképpen kell csinálni.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!