Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. hétben ez "már" lehetséges?

12. hétben ez "már" lehetséges?

Figyelt kérdés

Éjjel elkezdett fájni a derekam, mintha becsípödött volna az ideg, és fél óra leforgása alatt már zsibbadt az egész hátam. Kimentem a mosdóba, és onnan már nem tudom hogy jöttem vissza, mert nagyon szédültem, az ájulás határán voltam. Mikor lefeküdtem jobb lett, de eléggé bestresszeltem. Aztán meg már attól voltam rosszul, kivert a víz stb. :)

Ilyen korán már nyomhatott a babó valami ideget? Vagy csak egyszerü ideg becsípõdés a fantasztikus idöjárás miatt? ( elég sokszor megérzem a változást ) Kõszi a válaszokat elöre is!

2015. jan. 16. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A keringést megborítják a hormonok. De nem ártana egy kivizsgálás, hátha más áll a háttérben, ne később derüljön ki, amikor már esetleg szövődmény is van.
2015. jan. 16. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A baba a maga kemény 15 grammjával még nem tud semmi ideget nyomni. :) Szerintem csak rosszul mozdultál, utána meg megijedtél, bepánikoltál, ahogy írtad is.

23 hkm

2015. jan. 16. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de mostmár biztos, hogy más van a dologban. Ismét sajog a derekam egy pontban elég rendesen. :(
2015. jan. 16. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a második terhességem és kb a 10. héttől fáj, sokszor nyilall a derekam. Először nem gondoltam, hogy a baba miatt, de az orvos is és a védőnőnő is azt mondta. Én sokszor emelgetem a kisfiam (15 hós, 12 kiló), így az sem javít a helyzeten. Most 18 hetes vagyok, és ha a hátamon fekszem akkor alig birok elfordulni bármelyik irányba, annyira fáj! :/ Sajnos ez jobb már nem lesz, csak ha kibújnak a picik! :) Kitartás!
2015. jan. 16. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit "megnyugodtam", hogy akkor nincs nagy baj, köszi :) de azért orvosnak majd megemlitem. Én is egész nap jövök-megyek, és most, hogy egy kicsit ledöltem mindjárt érzem. Szintén azt érzem amit te, megmozdulni sem merek néha annyira intenzíven fáj. Reméljük lesz ez jobb is, neked is kitartást és boldog babavárást! :)
2015. jan. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!