Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valakinek...

Lehetséges, hogy valakinek nem nő meg a hasa terhesség közben, akkor se, ha már pl. a 36. hétben jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem olyan, mint az átlag terheseknek. Szóval nem tűnik vki terhesnek, max kicsit meghízik.
2012. szept. 5. 17:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Persze,van ilyen is.
2012. szept. 5. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Volt egy kolleganőm, akivel nap mint nap együtt dolgoztunk. A szülés előtt 1 hónappal derült ki hogy terhes, alig látszott rajta. Teljesen egészséges kisbabája született.
2012. szept. 5. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Rólam sem mondaná meg valaki, aki nem tudja, hogy terhes vagyok... A többség azt hiszi, csak meghíztam XD Én is a 36. hétben járok :)
2012. szept. 5. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Ahhoz extra kövérnek kell lenni. De én is láttam ilyet, de ő legalább 100kg volt terhesség előtt is.

Vékony, átlag alkatnál kizárt.

2012. szept. 5. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak volt egy munkatársa,egyáltalán nem volt kövér kb. 55-60 kg lehetett, a főnöke nem engedte el munkából a 8 hó végén mert nem hitte el, hogy terhes, papírt kellett vinnie az nőidokitól, hogy télleg terhes, mert egyáltalán nem látszott rajta :)
2012. szept. 5. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Én sem voltam, és nem is vagyok 100 kg...csak olyan a testalkatom, hogy nem úgy gömbölyödik, mint az átlagnak... Ha kérhetem, akkor ne sértegesd a hozzám hasonlókat kedves válaszoló...
2012. szept. 5. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
egyik kollégámnak a felesége annyira kövér volt, hogy észre se lehetett venni, hogy terhes
2012. szept. 5. 18:47
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem sértegetek senkit. De nézz már meg egy lapos, csinos hasat, nőt. El tudod képzelni, hogy nem látszik rajta egy 8 hós terhesség??????
2012. szept. 5. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Az tény h lapos hasúaknál látszania kell...de akkor sem kell feltétlenül 100kg nak lenni ahhoz, h ne látszódjon... Én 70 kg voltam amikor terhes lettem...
2012. szept. 5. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is 70kg-al kezdtem annó és ne hasonlítsuk össze a 50-60kg-al. Sokat jelent. Pl: 5éve csak a 6. hónapba vették észre, hogy egyáltalán terhes vagyok. Most, hogy lefogytam már 4hónaposan a vak is látja..
2012. szept. 5. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!