Terhesség első szakaszában pattanásos bőr? Előtte száraz volt az arcbőröm. Volt ilyen valakinek?
Igen, ahogy az első válaszoló is írta, hormonok!
Nekem pont a másik véglet volt, zsíros bőröm lett, pattanásokkal. De már regenerálódik az arcom, 11.hónapja született a lányom.
nekem nem csak az arcom, de a vállam is meg a hátam is pattanásos... szerencsére minimálisan 1-2 van csak, de eddig nem volt semmi.
én arc radírozok, meg maszkot rakok rá minden fürdésnél. nekem az segít.
Szia, nálam is jelentkezett, csak nem az arcomon, hanem az államon és a nyakamon. És nem igazi pattanások, mert nem lehet kinyomni, inkább csak piros, gyulladt puklik. Ahogy az előttem szólók írták, a hormonoktól.
Én vettem szalicil savas-cinkes arctisztítót, azzal mosom az arcom. A 11. héttől fokozatosan eltűntek szerencsére :)
13 hkm
Ezzel úgy látom nem vagyok egyedül. Néha az arcomon menstruáció előtt kijött néhány pattanás, de mióta terhes vagyok totál kiragyásodtam és nem csak az arcomon hanem a nyakam, mellkasom. Nekem is azt mondta a doki h a hormonoktól. Kezelem én is minden nap de nem akar múlni. Múltkor elég sokat voltam a napon akkor leszáradtak vmennyire de azóta vissza is jöttek.
13hkm szintén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!