Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség első szakaszában...

Terhesség első szakaszában pattanásos bőr? Előtte száraz volt az arcbőröm. Volt ilyen valakinek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A hormonok okozzák. Mosd meg az arcod reggel este szappanos vízzel az a legjobb rá...
2012. aug. 29. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy az első válaszoló is írta, hormonok!

Nekem pont a másik véglet volt, zsíros bőröm lett, pattanásokkal. De már regenerálódik az arcom, 11.hónapja született a lányom.

2012. aug. 29. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem nem csak az arcom, de a vállam is meg a hátam is pattanásos... szerencsére minimálisan 1-2 van csak, de eddig nem volt semmi.

én arc radírozok, meg maszkot rakok rá minden fürdésnél. nekem az segít.

2012. aug. 29. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, nálam is jelentkezett, csak nem az arcomon, hanem az államon és a nyakamon. És nem igazi pattanások, mert nem lehet kinyomni, inkább csak piros, gyulladt puklik. Ahogy az előttem szólók írták, a hormonoktól.

Én vettem szalicil savas-cinkes arctisztítót, azzal mosom az arcom. A 11. héttől fokozatosan eltűntek szerencsére :)

13 hkm

2012. aug. 30. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezzel úgy látom nem vagyok egyedül. Néha az arcomon menstruáció előtt kijött néhány pattanás, de mióta terhes vagyok totál kiragyásodtam és nem csak az arcomon hanem a nyakam, mellkasom. Nekem is azt mondta a doki h a hormonoktól. Kezelem én is minden nap de nem akar múlni. Múltkor elég sokat voltam a napon akkor leszáradtak vmennyire de azóta vissza is jöttek.

13hkm szintén :)

2012. szept. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!