Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valakinek...

Lehetséges, hogy valakinek nem nő meg a hasa terhesség közben, akkor se, ha már pl. a 36. hétben jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem olyan, mint az átlag terheseknek. Szóval nem tűnik vki terhesnek, max kicsit meghízik.
2012. szept. 5. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy kövérnek kell lenni. Én 68kg-al kezdtem és 3 hósan már mindenki látta és kérdezte is. Most 26 hetesen pedig csúcsos, hatalmas hasam van, egyértelműen látszik. Olyan 80kg lehetek most.
2012. szept. 5. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Elárulnám h 95kilóval lettem terhes, 174cm-hez. A 26-28ik héten gyönyörű gömbölyű pocakom volt!Tehát a kilók nem függenek össze a pocakkal. Most meg már.... :)

35hkm

2012. szept. 5. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Na akkor cáfolva a kövérséget :)

Én kifejezetten sovány (160 cm és 42 kg) voltam mikor teherbe estem és 58 kg-osan mentem szülni. Kb. 6 hónapos terhes voltam, amikor már felöltözve is elkezdett látszani hogy babát várok. Persze ruha nélkül látszott hogy nem lapos a hasam, de még a 9. hónap végére sem volt túl nagy a pocakom.

2012. szept. 6. 06:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
171 cm magas vagyok és 62 kilóval kezdtem a terhességet!Ha most tél volna egyáltalán nem látszana a hasam,mert nem nagy és sok ruha eltakarná!a 28-29 héten kezdett el látszódni rendesen,de akkor is csak ha nagyon testhez állót húztam fel!Most 35 hetes vagyok!
2012. szept. 6. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is valahogy úgy vagyok mint az előző válaszoló :)
2012. szept. 7. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!