Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, ogy már a 15. ( +...

Lehetséges, ogy már a 15. ( + 2-3 nap ) hétben érzem elosszor az elso babám mocorgását?

Figyelt kérdés
47kg voltam mielott teherbe estem,´és most sem vagyok 51 kg-nál tobb, lehet ezért már érezhetem a babámat? Már 30 éves vagyok és az elso babámat várom ( majd kiugrok a borombol,hogy sikerult teherbe esnem, mert pajzsmirigy problémáim vannak ), és lehet csak beképzelem, de a hasam jobb aljában, egészen lent, mintha mocorgott volna a kicsi tegnap este, azóta még csak egyszer éreztem, ma délután, szintén mikor a hátamra fekudtem, ugyanott lent, csak már kozépen.
2013. júl. 12. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A súlynakmsok köze nincs hozzá, de a lepény tapadásának annál inkább.

Én szkeptikus vagyok ezzel, mert szerintem azt a kis icipici borsószemecskét érezni..

De, ki tudja.

Én inkább bélgázra gondolnék...

171cm 49kg-vel estem teherbe, és a 18+5 héten éreztem egyértelműen:)

2013. júl. 12. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
1es vagyok, 29. Hétben vagyunk most:) és biza ugen aktív!!!:))
2013. júl. 12. 20:09
 3/14 A kérdező kommentje:
A bélgáz teljesen más, lehet elvan számolva egy-két héttel, mert akkora hasam van, sokan mondják, hogy a harmadik hónap végén kezd el novekedni a pocijuk, de nekem már most akkora...... Mindenki csodálkozik
2013. júl. 12. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Rendben. Ehetbazt érzed, de ennek olyan minimális lehetősége van első babával.

Az a lényeg, hogy egészséges legyen.

2013. júl. 12. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem első baba,13 hetes múltam,és éreztem őt :)

Hiába van elég nagy helyük még,akkor is hozzátudnak ütődni a méhfalhoz,amit lehet érezni.

Ha én épp akkor mozgásba lettem volna,biztos hogy meg sem érzem.

De akkor pihentem le ebéd után,és bár nagyon gyengén,de éreztem :)

2013. júl. 12. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Lehet bizony. En 14 hetesen ereztem egeszen lent es tudtam hogy nem belgaz :) Azota kirugja a hasam mindenem. Vekony voltam es vagyok is. 28 hkm
2013. júl. 13. 04:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Tegnap este is éreztem, tuti nem bélgáz :) annyira jó érzés, és az elsonek uzenem, hogy azért a bébim már nagyobb mint egy borsó szem :). Ezentúl minden nap érezni fogom? Ajánljatok valamit székrekedés ellen, mert szinte a terhességem elejétol szenvedek :(
2013. júl. 13. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
12. héten éreztem a babát. Bélgázom azóta sem mocorgott úgy. Pedig már 2 éves a gyerkőc :) Simán érezheted. És nem fura, általában tényleg az alacsonyabb súlyú anyukák érzik előbb a baba mozgását.
2013. júl. 13. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is 15 hetes vagyok, és mintha ma éreztem volna nagyon gyengén. Szóval szerintem lehetséges! 16-20 hét körülre mondják, az elsőt 16 hetesen éreztem. Székrekedésre pedig Laevolac szirup. Én is kénytelen vagyok használni, de bevált! :/
2013. júl. 13. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A Levolac szirup tényleg jó, nekem is segített! Én 16+3 hetes vagyok, de még nem éreztem semmit...

Mit kell érezni? Úgy értem... mi az, ami kétséget kizáróan ő? :)

2013. júl. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!