5 és fél hetes kismama vagyok, az elejétől kezdve puffadok, bármit eszek, iszok. úgy nézek ki, mint más 5 hónaposan. Valakinek esetleg dettó tünete?
Figyelt kérdés
Sosem puffadtam életemben, nem eszek sokat abszolút, többször kevesebbet, így táplálkozom évek óta, tisztán is. Székletem tökéletes, szóval minden rendben. Tudom, mindenki máshogy reagál, de mégis.2015. jan. 15. 18:58
1/5 anonim válasza:
Ugyanez. Nem hánytam még, de egy hete folyton böfögök, nem tudom szebben leírni. :)) A hasam meg nekem is hatalmasra duzzadt a normál állapothoz képest, talán most kezd enyhülni kicsit. 6 hetes múltam. Nekem sem volt eddig soha ilyen, én is gondosan eszem.
2/5 anonim válasza:
Teljesen nomalis dolog...barmennyire is utalatos. Az elsonel en is folyton fel voltam fujva, borzalmas volt, bar kb a masodik trimeszter kozepere elmult.
3/5 anonim válasza:
Én hat hetes múltam,és én is így vagyok. Szorít is a nadrág,néha nagyon kellemetlen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek!:) Akkor jó:) Nekem igazából nem kellemetlen, és gondoltam, hogy ettől van, és sok változáson megy át ilyenkor a test, csak tudni akartam,, minden rendben:) Köszönöm! Egyébként nekem a súlyom is felugrott emiatt, mert nem eszem kettő helyett most sem. Ti is úgymond "híztatok"? Nekem is a nadrágom a lábamon úúúgy feszül. Olvastam, hogy az első trimeszterben 1,5-2kg az ideális, én simán 3-nál járok, de ez a víz meg puffadás, nem ettem annyit...Nektek?
2015. jan. 16. 08:37
5/5 anonim válasza:
Hízni még nem híztam,a nadrág a hasamon szoros,ha leülök nyomja is. De kb két óránként eszek,a köztes időben mandarint :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!