Milyen vasat szedtek helyette?
Figyelt kérdés
Neo-Ferro Folgammát írtak fel ma nekem, de hazafelé legalább négy gyógyszertárat végigjártam, állítólag az egész városban nincs (BP.). Gondolom már más is találkozott a problémával (esetleg volt olyan értelmes dokija, hogy eleve mást írt fel helyette), mit szedtek helyette?2015. jan. 15. 18:31
1/3 anonim válasza:
Nekem Maltofer Fol rágotabletát írt fel a dokim.
(Kiváltottam, otthon vettem észre, hogy csokoládé aromával van ízesítve, így mivel allergiás vagyok a csokoládéra és emiatt utálom az ízét is, elég kellemetlen beszednem, de ha már kifizettem nincs mese. Még jó, hogy csak aroma van benne.)
Előtte "Krauterblut vas szirup"-ot ittam ez recept nélküli, de sajnos nekem drága, így marad a tabletta.
29hkm
2/3 anonim válasza:
Én is Maltofert szedtem. Az volt számomra a legnagyobb előnye a többi vastablettával szemben, hogy nem csinált szorulást.
3/3 anonim válasza:
Szia, bár èn szoptatok ès ezt iszom: [link]
Teljesen termèszetes, nem okoz szorulást. Várandósság alatt is ajanlja a papírja. :-) Ha gyógyszertárba nem kapsz nèzd meg Herbáriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!