Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » GYÓGYSZER, DROG, ALKOHOL. és...

GYÓGYSZER, DROG, ALKOHOL. és babát várunk. Szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A párom antidepresszánsokon, nyugtatókon él. Gyógyszerfüggő. Napi rendszerességgel vesz be különböző fájdalomcsillapítókat, szívritmusszabályzót, vagy épp görcsoldót. Újabban visszaszokott a drogozásra. Speed-et jelenleg rendszeresen használ. 32 hetes terhes vagyok. A terhességem végiggörcsöltem, illetve bőgtem a sok idegeskedés miatt. Mit gondoltok? Lesz apja a gyermekünknek?
2010. febr. 6. 22:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

Én sem sajnállak kérdező!

Még gyermekáldás elött tudtad,milyen a párod,de te mégis belementél,hogy egy ilyen embernek szülj.

Ne itt kérj idegen emberektől tanácsot,hanem edd meg amit főztél!

2010. febr. 7. 11:09
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem csak ő eszik belőle, hanem a kicsi is... :(
2010. febr. 7. 11:33
 23/30 A kérdező kommentje:
Hát kaptam hideget-meleget, de azért köszönöm. Tudom, hogy sok mindenben igazatok van, csak az ilyen bunkó lekölyközős parasztok.. na mindegy. Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 7. 11:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd a védőnő kimegy hozzátok és a gyermeked apja épp be lesz lőve, akkor szerinted a gyermeteket nem fogják elvenni? Biztos, hogy nem hagyják veszélyes szülővel felnőni. Nekem ez jutott most eszembe erről.
2010. febr. 7. 12:41
 25/30 A kérdező kommentje:
Azért nem egy drogtanyát kéne elképzelni.... meg egyebek. Azok a problémák vannak a párommal, amiket felsoroltam, és csak érdekelt, mások szerint mennyire reménytelen a dolog. Ennyi.
2010. febr. 7. 13:43
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

Hogy mennyire reménytelen a dolog? Hát nagyon is az.

Én már elhagytam volna az ilyen pasit,bár én ilyen pasikkal szóba sem állnék,még ismerkedni sem!

Inkább azt a pénzt amit a drogjaira költ,költhetné a babára is nem?

Vagy neki csak egy jó kis numera volt a bébi?

2010. febr. 7. 15:16
 27/30 anonim ***** válasza:
84%

12:41-es vagyok. lehet, hogy nem drogtanya, ahogy éltek, de idézlek:

"A párom antidepresszánsokon, nyugtatókon él. Gyógyszerfüggő. Napi rendszerességgel vesz be különböző fájdalomcsillapítókat, szívritmusszabályzót, vagy épp görcsoldót. Újabban visszaszokott a drogozásra. Speed-et jelenleg rendszeresen használ."

ebből pedig az tűnik ki, hogy mégiscsak "drogtanya".

2010. febr. 7. 15:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia:lehet h pont nem a kérdésedre fogk válaszolni de tanácsolnák vmit.Ha szeretnéd h legyen a Picidnek apja akkor neked kell tenned érte.Ő maga beteg és nem fog rájönni h segítségre van szüksége.ha eddig nem változtatott az életén míg te a Pocakodban őrződ,táplálod a gyermekét ha megszületik akkor sem fog változni és ugye többen is írták h eleinte a nem alvás a sírás stb még jobban kikésziti.nem ismerem a párod nem is akarok feltételezni róla semmi rosszat deee az is lehet h még dirvább lesz lehet bántani fopg téged vagy a Picit vagy elmegy otthonról(szökik) napokig nem megy haza belövi magát stb...nem részletezzem.szoval annyit akarok mondani h neked kell lépni a gyógyulása erdekében.próbálj felkeresni egy szakértőt aki esetleg tudna neki segíteni ha megoldható akkor lehet a kórházból ne is vidd haza hanem pl szülőkhöz és mond meg neki h csak akkor láthatja a picit ha tiszta tegyen érte h visszakapjon benneteket.tudom h nehéz lesz de vmit neked kell tenni.én ezt tenném.én alkolista anyával nőttem fel sajna neki nem tudott senki segíteni mert apámmal elváltak és ő sem volt az a minta apa igy én 8 évesen elvesztettem őket.nem kívánmom senkinek azt a gyerekkort amin én átmentem.és minden egyes pillanatukra emlékszem peddig kisebb mint 8 éves voltam.anyámnak egy tiszta pillanata nem volt nekem égett a fejem az iskolában utcán bárhol mert eset kelt állandóan.iszonyat.nekem nemsoká megszülettik a kislányom és soha nem fogok neki ártani és megfogadtam h ő mindent megkap amit Én nem....gondolkozz picit és cselekedj helyes belátásod szerint.sok boldogságot kívánok neked a Babádhoz
2010. febr. 8. 11:30
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen komoly a helyzet akkor fogadd meg a tanácsom.Egyik ismerősömet kineziológus segitette ki az alkohol és a drogok fogságábol.Keress rá a neten ha nem ismered hidd el a leg hatékonyabb módszer nem gyógyszerekkel nyomják el hanem megkeresik az okokat és azt kezelik.Ha ezt nem teszi meg értetek talán soha!nem fog leszokni akkor sem ha meglesz a baba hidd el.sok sikert hozzá!!
2010. febr. 8. 14:07
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó 2 válaszolónak!!!
2010. febr. 8. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!