Hogy lehet? Hétfőn voltam uh-n, a petezsákot látta,5 mm és azt hogy a szikhólyag sejthető. Azt mondta 4 hetes vagyok és 2 hete fogant. De az nenm lehet.

ne aggodj az én babám 6mm es volt 6 hetesen, szívhang az csk 8-9 hetesen van.az elején nekem se voltak tüneteim és hidd el a 2 kezemet sszetettem volna ha nem is lesznek, ugyanis a 8. héttől a 26 ig reggeltől estig hánytam.
találtam pár dolgot aminek lehet h hasznát veszed
A terhességet szülészek egy általános megegyezés (szülészeti konvenció az un. Naegele féle számolás) szerint az utolsó menstruáció első napjától számítják, így mikor a valóságban megfogan a baba, már két hetes terhes vagy. Ha a ciklus hosszabb, az csaknem mindig azt jelenti, hogy a peteérés, azaz a fogamzás is annyival később történik, ezt mindig figyelembe kell venni a terhességi kor (az utolsó menses első napja óta eltelt idő) kiszámításakor.
Az utolsó menses első napját követő harmadik hét végére (ez kb. a várható menses időpontja) a csíra beágyazódik a méhfalon lévő nyálkahártyába. Ekkor az osztódás során kialakul a szedercsíra (morula). Ez a csíra már több száz sejtből áll.
ha szikhólyag van akkor méhen belüli egészséges terhesség fentáál.
ha szivhang is lesz később akkor minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!