9-10 hetesen mennétek élményfürdőbe?
A hétvégére van foglalásunk dobogókőre és van benne fürdóbelépő is..szauna kilőve,de mondjuk tamponnal fürödhetek egy picit szerintetek??
Amikor foglaltuk,még nem tudtuk a babát :D
németben, vagy Németországban éltek?
Igen a nagyi kiment kapálni és a 15 gyerek közül akivel teherbe esett, talán a 70%-át tudta kihordani, és örült hogy életben maradt. DE MA NEM 15, HANEM 1, VAGY 2 GYEREKET VÁLLALUNK, AKIKRE NAGYON VIGYÁZNI KELL HOGY MEG IS SZÜLESSENEK, EGÉSZSÉGESEN.
Miért vitatkoztok lányok? Ebben a kérdésben még az orvosok sem értenek egyet. Van aki kifejezetten tiltja és van aki határozottan úszni küldi a kismamákat (pl az én orvosom is, pedig nem egy kókler hanem elismert kutató szaktekintély).
Tény hogy el lehet kapni fertőzést és van aki el is kapja, de nagy többségben olyan kismamák akik a terhesség előtt is hajlamosak voltak erre.
Alapvetően ha zárt a méhszáj a hüvely elegendő váladékot termel ahhoz hogy a kórokozók ne tapadhassanak meg a hüvelyben és ne juthassanak el a méhig (persze vannak a kivételek, őket az előbb említettem).
Mindenki saját felelősségre strandoljon, fürödjön (és persze tudjátok hogy strandolás miatt még nem született beteg baba, de aki összeszed valamit annak hosszadalmas és nehézkes a kikezelése.)
köszi mindenkinek ..nem akartam vitát kirobbantani.
nem németben élek,magyarban :-)
előző babámnál is voltunk akkor Tatabányán és kicsit azért fürödtem,de akkor vele már 4 hónapos voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!