5 d ultrahangra mikor mennétek?
Én 4D-n voltam a 32. héten, de akkor már olyan nagy volt a baba, hogy alig láttam belőle valamit :)
Én a 28. hét körül mennék, mert akkor már hasonlít egy újszülötthöz, de még van helye "megmutatni magát".
(ne haragudj, de 5D-ről nem hallottam még,pontosan nem tudom, mi az, nagyobb a babám, úgyhogy már nem aktuális :))
Mármint 4 d-re gondolsz ugye? Nem hinném, hogy sikerült új dimenziót találni amióta szültem. :)
4 d-re a 22-23-24 hét szerintem tökéletes.
Azt kérdezted, hogy mikor, én meg válaszoltam, normálisan.
Teljesen felesleges lehúzásnak tartom az ilyeneket.
Van már 5d uh. Nézzétek utána elesebb a tisztább képet ad és Te is láthatod a babát 3d tv szemüveggel.
Mi a 26 héten tervezzük, hogy megyünk. Alig várom. :)
A kérdezőnek igaza van, van már olyan, hogy 5D ultrahang. Budapesten a Kleopátra házban pl. azt hiszem. Ha jól tudom ott kapsz szemüveget a vizsgálat idejére, amivel úgymond térben láthatod a babát. Ilyen a különbség a 4d és az 5d képe között:
Én kipróbálnám. :) ha jól tudom árban is a 4d környékén van. Mi csak azért megyünk 4d-re, mert arra 50%-os kuponunk van, és így csak 7500 Ft. Ha lenne ilyen 5d-re, tuti kipróbálnánkl :) Mi a 27. Héten szeretnénk menni, most vagyok 23 hetes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!