Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 d ultrahangra mikor mennétek?

Nyuszmoo kérdése:

5 d ultrahangra mikor mennétek?

Figyelt kérdés
18. Hét és a 36 között nincs ultrahang, ugye? Mert akkor 23 körül mennél, a kettő között. Szórakozásból, hogy lássuk a picúrt:-) persze nem biztos, hogy kibírjuk addig:-)
2014. nov. 5. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem ezt a választ várod, de leginkább semmikor.
2014. nov. 5. 09:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Most komolyan.ha nem tudsz értelmeset hozzászólni, miért válaszolsz? Mi ennek az értelme?
2014. nov. 5. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Én 4D-n voltam a 32. héten, de akkor már olyan nagy volt a baba, hogy alig láttam belőle valamit :)

Én a 28. hét körül mennék, mert akkor már hasonlít egy újszülötthöz, de még van helye "megmutatni magát".

(ne haragudj, de 5D-ről nem hallottam még,pontosan nem tudom, mi az, nagyobb a babám, úgyhogy már nem aktuális :))

2014. nov. 5. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Mármint 4 d-re gondolsz ugye? Nem hinném, hogy sikerült új dimenziót találni amióta szültem. :)

4 d-re a 22-23-24 hét szerintem tökéletes.

2014. nov. 5. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted, hogy mikor, én meg válaszoltam, normálisan.

Teljesen felesleges lehúzásnak tartom az ilyeneket.

2014. nov. 5. 09:23
 6/12 anonim ***** válasza:
24 -ik héten voltam 4d ultrahangon mindkét gyerkőcnél.
2014. nov. 5. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Van már 5d uh. Nézzétek utána elesebb a tisztább képet ad és Te is láthatod a babát 3d tv szemüveggel.

Mi a 26 héten tervezzük, hogy megyünk. Alig várom. :)

2014. nov. 5. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van, van már olyan, hogy 5D ultrahang. Budapesten a Kleopátra házban pl. azt hiszem. Ha jól tudom ott kapsz szemüveget a vizsgálat idejére, amivel úgymond térben láthatod a babát. Ilyen a különbség a 4d és az 5d képe között:

[link]

Én kipróbálnám. :) ha jól tudom árban is a 4d környékén van. Mi csak azért megyünk 4d-re, mert arra 50%-os kuponunk van, és így csak 7500 Ft. Ha lenne ilyen 5d-re, tuti kipróbálnánkl :) Mi a 27. Héten szeretnénk menni, most vagyok 23 hetes. :)

2014. nov. 5. 09:44
 9/12 anonim ***** válasza:
24. és a 28.hét közt mentünk mindkét fiúnknál. 30.hét után már nem fér bele rendesen a képbe.
2014. nov. 5. 11:04
 10/12 anonim ***** válasza:
én 4D-re megyek most a héten, a 29.hétben tehát. De előbb kellett volna csak későn olvastam utána, szóval olyan 25. hét körül. Remélem azért így is egész jól "egyben" láthatjuk majd :)
2014. nov. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!