Nyuszmoo kérdése:
5 d ultrahangra mikor mennétek?
Figyelt kérdés
18. Hét és a 36 között nincs ultrahang, ugye? Mert akkor 23 körül mennél, a kettő között. Szórakozásból, hogy lássuk a picúrt:-) persze nem biztos, hogy kibírjuk addig:-)2014. nov. 5. 09:08
11/12 anonim válasza:
Nekünk annó a doki a 28hetet ajánlotta, hogy akkor még jól lehtt látni a babát - nem olyan nagy, de már szép lesz az arcocskája.
Én is olvastam, hogy van 5D uH, bár mi annak idején a 4d-vel is meg voltunk elégedve. Nagyon szép képet kaptunk a fiunkról, aki születése után valóban olyan volt, mint az uH képen. :))
12/12 anonim válasza:
Én voltam 5D uh-s kombinált teszten. Ez ugye a 12-13héten van. Már akkor is sokkal élvezhetőbb képet ad. Nekem akkor azt mondták, hogy 20 héten menjek vissza, akkor még látszik szépen, egyben, de már babás. (ezt arra a kérdésemre mondták, hogy mikor tudom megmutatni az 5 és 4 éves gyerekeimnek a pocaklakót, hogy kicsit közelebb érezzék magukhoz a tesót). Valaki említette a Kleopátra házat, én ott voltam. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!