Ma 12-hetes 4D ultrahangra megyek. Bevihetem a 6-évesemet? Hasi uh lessz, nem lessz hüvelyi?
Figyelt kérdés
(Nyakiredő) Nemét láthatják?2014. okt. 2. 10:03
1/7 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes még mindkettő volt, hüvelyi és hasi is, de ez teljesen orvosfüggő, hogy épp mi lesz. Esetleg kérdezd meg előre a dokidat. Nemét nálunk látták, fiút mondtak, az is lett.
3/7 A kérdező kommentje:
4d ben tippelték nemét?
2014. okt. 2. 10:25
4/7 anonim válasza:
Nálunk be lehet vinni a gyereket (nyilván nem hagyom a váróban), kétszer voltam terhes, soha nem csináltak hüvelyi uh-ot! 12hetes még tippelni sem tudott a doki, de nyilván függ a baba fekvésétől és a gép minőségétől is, van akinek már ilyenkor meg tudják tippelni a nemet!
5/7 A kérdező kommentje:
Ha hüvelyi uh ,akkor inkább a váróban hagynám a barátnőmmel! Hogyha hasi akkor behívom hogy láthassa.
2014. okt. 2. 12:33
6/7 anonim válasza:
Nagyon orvos és intézményfüggő. Nálunk a 12. heti még hüvelyi. A nemét még tippelni sem tippelik még ilyenkor. És a gyerekeket nem lehet bevinni, de még a váróba sem. A múltkor egy nővér rá is szólt egy kismamára, hogy miért nem hagyta otthon, oldja meg legközelebb, be ne hozza. És az apukák sem jöhetnek egyáltalán, őket is elküldik a nővérek még a váróból is.
7/7 anonim válasza:
Szerintem hasi lesz; de orvosfüggő tényleg. Nekünk hasi volt.
Én a hüvelyihez is bevinném; menj hosszú felsőben, vagy szoknyában, ő meg csücsüljön a fejednél. Hatalmas élmény!!!!!!!!!
Nekünk azt mondta a doktornő hogy ilyenkor még ő sem tudja megmondani a nemét megmondani; mert mi mintha már ott láttuk volna a kukacát, és rákérdeztünk. Aztán a 18 hetesen kiderült hogy tényleg fiú :-) 21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!