Lehet menni ultrahangra "csak úgy"?
Figyelt kérdés
természetesen meg fogom kérdezni az orvosomat, csak előtte titeket szeretnélek megkérdezni. Az orvosom heti 1 alkalommal jön ide az itteni rendelőbe ahol nincs ultrahang. Amúgy sztk-s rendelése van az egyik nagyobb kórházba. Oda kell mennem az ultrahangokra 12, 18, 30, 36. Most vizsgálatra szeptember végén ide kéne mennem, de én inkább oda mennék és akkor ott tudna ultrahangot is csinálni, de még csak 33 hetes leszek, akkor is csinálnak uh vizsgálatot ha én szeretném? Az itteni magánrendeléséért fizetni kell, ott viszont ingyen. Nem akarom, hogy úgy jöjjön ki a dolog, hogy azért megyek oda (bár nem azért utazok 1 órát, hogy ingyen megvizsgáljon) Nem tudom, hogy érthetően fogalmaztam-e meg a kérdést! A lényeg az, hogy ha én szeretnék egy ultrahangvizsgálatot a 33. héten akkor megcsinálják-e vagy azt mondják, hogy csak a kötelezőket csinálják.2014. szept. 22. 17:42
1/2 anonim válasza:
Szia
Azt nem tudom mit fog mondani,de sztem megcsinalja.
Nekem a kotelezo uh-n kivul minden honapban terhesgondozason uh es mehszajvizsgalat :)
27hkm
2/2 anonim válasza:
Szia! Szintén az előzőhöz hasonlóan!
Nekem is csinál minden hónapban a terhesgondozáson uh-ot és nézi a méhszájat!
Sztem simán kérdezz rá és ennyi. Vagy azt mondja,hogy csinál vagy azt,hogy nem:) Éremben ezzel tudom nem tudtam segíteni,de mi ezt nem tudhatjuk. A te dokid:) Ha az anyagiak engedik és a doki nem csinálja meg,akkor elmehettek egy babamozira is,ott meg is vizsgálják babát ha kéred!
Üdv 28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!