3 hónapos babával mennétek élményfürdöbe?
Szerintem más a víz minősége.
Inkább 4 hóstól ajánlják a babaúszást, amikor már az összes oltás megvan. 3hónapost eszembe se jutna élményfürdőbe vinni. Hacsak nem azért, hogy nézzen titeket a medence széléről, annak meg mi értelme.
utolsó vagyok,
még annyi, hogy a természetes vizeket és a strandvizeket is inkább 7-8 hónapos kortól ajánlják.
köszönöm a válaszaitokat, ennyire egyhangu vélemény mellett biztos nem viszem...
viszont akkor nem értem hogy miért irják azt az élményfürdök, hogy 3 hotol lehet bevinni babákat... megtévesztö :(
mégegyszer köszi
Higiéniai feltételek
A tanmedencék jellemzői ahol a foglalkozásainkat tartjuk :
- ÁNTSZ által ellenőrzött, előírásoknak megfelelően kezelt 29,9- 32 C hőmérsékletű medencevíz.
- A foglalkozások időben, térben elkülönítve folynak a tanmedencékben, melyeknek a többi víztömegtől leválasztott vízkezelő berendezése van.
- A medencetér levegőjének hőmérséklete 27 C- 29 C .
- A medencevíz aktív klórtartalma: 0,2-0,4 közötti.
- A foglalkozások előtt 12 órával a babaúszás számára biztosított medencét más fürdővendég nem használhatja.
jo tudni ezeket
köszönöm, hogy ilyen részletesen leirtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!