Hat hónapos babával, lehet menni élményfürdőbe?
off: enyém 4 hónapos, de engem is érdekelne. Épp ki kartam írni egy ilyen kérdést :)
Élményfürdőbe te is a melegebb vízre gondolsz, ugye?
Szia! Szerintem nyugodtan mehettek.
Mi 7,5 hónaposan voltunk wellness szállodában, és a pezsgőfürdős elemek nagyon tetszettek a babámnak. Méltatlankodott amikor leállt.
Előtte 4 hónapos korától jártunk babaúszásra vele. Az nem nagyon jött be. A víz alatti feladatokat nagyon nem szerette. Így azt abbahagytuk. A vizet viszont imádja.
Melegebb medencébe menjetek, és az sem árt, ha kicsi a víz, hogy érezze a talajt.
Persze,nyugodtan mehettek. Szopit meg lehet oldani egy sátorban(ami a nap ellen is véd),vagy fogsz egy kendőt...
Még nem biztos,hogy annyira élvezni fogja,majd meglátjátok.
Írnál kicsit bővebben, milyen volt? Én Győrből vagyok. Kint voltatok a füves részen? Milyen medencébe vitted? Kb. hány fokos volt a víz? ?Mennyit voltatok ott? Hogy etetted? Bocsi, de nagyon érdekel!
1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!