Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már szültek. Szerintetek?

Akik már szültek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
38+3 napos terhes vagyok,és arra lennék kíváncsi hogy szerintetek sexuális élettel rásegítsek a baba mihamarabb megszületésére?orvosilag javasoljál,csak én vagyok ilyen tanácstalan.mert néha már nagyon szeretném ha kinnt lenne,és amúgy meg kicsit félek tőle.nem a szüléstől meg a babától,és a felelősségtől,mert hát szerettük volna hogy legyen,ezt úgy talán igazából meg se tudom magyarázni,mitől "félek" és ha valaki próbálkozott ezzel,milyen sikerekkel?
2010. febr. 6. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

ne. teljesen felesleges, van még időd.

az a jó, ha magától indul be.

ilyesmit túlhordás esetén szoktak javasolni.

2010. febr. 6. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szexelhetsz, ha még nincs itt az ideje, nem fog beindulni. Nekem 39+4-től ment a "téma":), és 40+4-en szültem. Szóval csinálhattam én bármit, a gyerek akkor jött, amikor ő akart.
2010. febr. 6. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
állítólag a jó szex beindítja a szülést, a másodikat mégis 1 héttel hordtam túl. Hidd el, nincs mitől félni! mihamarabbi,könnyű, természetes szülést kívánok!
2010. febr. 6. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi is szexeltünk az utolsó napig és úgy indították meg, a második csajszimmal nem szexeltünk a 30. héttől mégis megszületett 37. hétre. A férjem most külföldön dolgozik, 3 havonta van itthon, utoljára 29. hetesen voltunk együtt, most 33 hetes vagyok ,de ima minden nap, hogy még egyben vagyok. Sok a problémám. Szexeljetek nyugodtan, végülis most már időben van a baba, az se baj, ha jön.Ha nem akar, akkor meg úgyse fog. Könnyű szülést kívánok!
2010. febr. 6. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi végig szexeltük a terhességemet, a kisfiunkat mégis 13 nappal túlhordtam.

ÉN azt gondolom, hogy inkább jöjjön az a baba később, mint bármennyivel is előbb.

Minden rendben van veletek? Miért javasolják orvosilag a mielőbbi szülést?

2010. febr. 6. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a doki mondta a 38. héten, a terhességi cukor miatt (inzulinos voltam). Annyit értünk el vele, hogy voltak fájásaim, de semmi egyéb nem történt. Másnap megismételtük, aztán harmadnap elfolyt a magzatvíz, de hogy emiatt-e, vagy egyébként is megindult volna a szülés, azt nem tudom.
2010. febr. 6. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
21:41 nem javasolja a mielöbbi szülést,csak elég nagy a baba és mondta hogy számíthatok rá a 37 héttől,és akkor mellékesen ezt megjegyezte:)
2010. febr. 7. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Csütörtöki este voltunk együtt utoljára a férjemmel.Vasárnap este született meg a kislányom,7nappal hamarabb a kiírt dátumnál.3.65kg és 54 cm volt.Nem tudom,hogy az együttlét indította e meg,de nem bántam,mert a szülészorvosom végül azt mondta,mekkora lett volna,ha az időre születik?4kg?
2010. febr. 8. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi éltünk a "javaslattal" mindhárom szülés előtt, de szerintem nem sokat ért (indítani kellett). Viszont érdemes kihasználni a lehetőséget (főleg a férjed miatt), mert utána hat hétig nem lehet...
2010. febr. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!