Akik 40. hét után szültek? Túlhordtak?
mikor néztek magzatvizet?
áramlást?,mert ma kellett menjek nstre.aláirták és azt mondták szép nst.viszontlátásra annyit nem mondott mikor menjek legközelebb vagy bármi a méhszájam már 4 hete 2222-es kétségbe vagyok esve hogy miért ilyen hanyagok az emberek.?!
36. héttől 1000 volt a méhszájam. Az orvosom folyamatosan nézte a vége felé (utolsó 2 hét) 2 naponta, hogy változik -e. Szinte csak ezért jártunk be a kórházba. Utolsó héten mindennap nst, uh, magzatvíz vizsgálat. Na, itt kezdődtek a problémák. Nem tudta megcsinálni, mert egyáltalán nem voltam kitágulva.
Juli 11-re voltunk kiírva, 13án befektet a kórházba, biztos, ami biztos.
Csütörtök reggel (14én) csináltak egy teljes vérképet és vizeletet, valamint a kötelező nst-t, uh-t, magzatvíz vizsgálatot, de ekkor sem sikerült. Ott már fehérje volt benne, vizesedtem kelőképen, de a vérnyomásom stabil volt (120/80).
Péntek reggel mentem nst-re, uh-ra, magzatvízvizsgálatra már nem volt idő, mivel sürgősségi császár lett a vége. Azonnal vittek a szülészetre. 9:45kor toltak a műtőbe, 10:18kor felsírt a kislányom.
Utólag kiderült, hogy a magzatvízből igencsak hiány volt és, hogy a lepény egyik napról a másikra elég szépen megérett.
Mikor befeküdtem a kórházba, úgy voltam vele, hogy császár lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire hirtelen ér az egész. Végig sokk hatása alatt volt a szervezetem. Úgy remegtem, mint a kocsonya. Mikor hazajöhettünk a kórházból, még két éjszaka előfordult a remegés fázással összekötve. Majd szép lassan elmúlt, feldolgozta a szervezetem az egészet.
Mindhárom gyermekemet túlhordtam/túlhordom épp.
Az elsőnél a betöltött időpont után 2 naponta volt nst, és amnioszkópia IS.Aztán mikor már 5 nappal túlhordtam, akkor naponta volt mindkettő, hétvégén is stb.
Végül 10 nap túlhordásra született meg magától (másnap reggel indították volna, ő megindult éjjel 2kor).
A második már más kórházban született, a túlhordás után 2 naponta volt nst és vizsgálat. Őt "csak" 3 nappal hordtam túl így a továbbiakat nem tudom hogy lett volna.
Most a harmadikat várom 8 nap túlhordásban...eddig 3 szor volt amnioszkópia, (betöltött időpont után 2 naponta) és nst 2 naponta van, belső vizsgálat nincs is a közbenső napokon, tehát nekem is vannak napok amikor csak megnézték az nst-t és szép görbe felkiáltással hazaküldenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!