Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik 40. hét után szültek?...

Akik 40. hét után szültek? Túlhordtak?

Figyelt kérdés

mikor néztek magzatvizet?

áramlást?,mert ma kellett menjek nstre.aláirták és azt mondták szép nst.viszontlátásra annyit nem mondott mikor menjek legközelebb vagy bármi a méhszájam már 4 hete 2222-es kétségbe vagyok esve hogy miért ilyen hanyagok az emberek.?!

2011. aug. 7. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

36. héttől 1000 volt a méhszájam. Az orvosom folyamatosan nézte a vége felé (utolsó 2 hét) 2 naponta, hogy változik -e. Szinte csak ezért jártunk be a kórházba. Utolsó héten mindennap nst, uh, magzatvíz vizsgálat. Na, itt kezdődtek a problémák. Nem tudta megcsinálni, mert egyáltalán nem voltam kitágulva.

Juli 11-re voltunk kiírva, 13án befektet a kórházba, biztos, ami biztos.

Csütörtök reggel (14én) csináltak egy teljes vérképet és vizeletet, valamint a kötelező nst-t, uh-t, magzatvíz vizsgálatot, de ekkor sem sikerült. Ott már fehérje volt benne, vizesedtem kelőképen, de a vérnyomásom stabil volt (120/80).

Péntek reggel mentem nst-re, uh-ra, magzatvízvizsgálatra már nem volt idő, mivel sürgősségi császár lett a vége. Azonnal vittek a szülészetre. 9:45kor toltak a műtőbe, 10:18kor felsírt a kislányom.

Utólag kiderült, hogy a magzatvízből igencsak hiány volt és, hogy a lepény egyik napról a másikra elég szépen megérett.

Mikor befeküdtem a kórházba, úgy voltam vele, hogy császár lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire hirtelen ér az egész. Végig sokk hatása alatt volt a szervezetem. Úgy remegtem, mint a kocsonya. Mikor hazajöhettünk a kórházból, még két éjszaka előfordult a remegés fázással összekötve. Majd szép lassan elmúlt, feldolgozta a szervezetem az egészet.

2011. aug. 7. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szeptember 16-ra voltam kiírva, aznap nézték először a magzatvizet, majd a 41. hétig 2 naponta és akkor csináltak nst-t is. Betöltött 41. héten befektettek, és naponta volt magzatvíz vizsgálat és nst is.
2011. aug. 7. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindhárom gyermekemet túlhordtam/túlhordom épp.

Az elsőnél a betöltött időpont után 2 naponta volt nst, és amnioszkópia IS.Aztán mikor már 5 nappal túlhordtam, akkor naponta volt mindkettő, hétvégén is stb.

Végül 10 nap túlhordásra született meg magától (másnap reggel indították volna, ő megindult éjjel 2kor).

A második már más kórházban született, a túlhordás után 2 naponta volt nst és vizsgálat. Őt "csak" 3 nappal hordtam túl így a továbbiakat nem tudom hogy lett volna.

Most a harmadikat várom 8 nap túlhordásban...eddig 3 szor volt amnioszkópia, (betöltött időpont után 2 naponta) és nst 2 naponta van, belső vizsgálat nincs is a közbenső napokon, tehát nekem is vannak napok amikor csak megnézték az nst-t és szép görbe felkiáltással hazaküldenek...

2011. aug. 7. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 41.héten indítottak,előtte nézték a magzatvizet is.Én már túlhordtam.
2011. aug. 7. 16:41
 5/6 A kérdező kommentje:
tegnapra voltam kiirva pénteken voltam nst-n meg vizsgálat,hazaküldet majd ma 10 re visszahívtak nstre,36 percet voltam fennt majd aláirt a doki és aztmondta jó lesz ez! ennyi se egy bármit h mikor menjek legközelebb semmit.
2011. aug. 7. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Kiírt napon indítottak,akkor néztek magzatvizet is,akkor még tiszta volt! Aztán 2 nap múlva amikor burkot repesztettek már meconiumos volt!Méhszájam végig teljesen zárt volt!
2011. aug. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!