Egy kis érdekesség. Megtörtént-e veletek vagy tényleg igazuk volt?
Több éve vagyok a párommal, együtt élünk egy jó ideje, sokat voltunk vidéken, nyaralni..
Az ismerősök,barátok mindig megkérdezték hogy "na mikor lesz már gyereketek"? Aztán úgy alakult hogy terveztünk a babát, és mire megtudták, akkor azt mondják szép és jó, de minden meg fog változni.. hát bogarat ültetett a fülembe..
Tényleg minden megváltozik? Ugyanúgy szeretnénk utazgatni akár családiasat, nem értem miért kell ilyenkor elijeszteni a leendő szülőket, és nem csoda hogy későn vállalják a babát a mai fiatalok..
Vélemény? Igaz-e?
igen, minden megvaltozik barmennyire is kuzdesz ellene :) aprosag pl de mi azt hittuk ha mar minden megvaltozik es itthon fogunk ulni legalabb hulyere filmezhetjuk magunk. aha. amint van 1 ora szabadido usgyi aludni mert a tvre amugy is felebred 80 meterrel arebb is.
sebaj, gondoltuk, majd nagyokat setalunk. aha. 30 percet bir ki a babakocsiba. es meg sorolhatnam. a lenyeg h ne gorcsolj, par hetig honapig o fog iranyitani, minden felborul, aztan ahogy nőlnek, 1-2 évesen már lehet közösen programozni. de addig minden korulotte forog :)
Igen, megváltozik minden, de nem lesz rossz, csak nehéz, főleg az elején, mi is akartunk nyaralni menni már az első nyarán, gondoltuk naívan, hogy addigra 8 hónapos lesz, tuti megyünk majd, hát örültünk, hogy éltünk :-) de nekünk nehéz eset a babánk, van olyan baba, akivel simán lehet utazni, bár nálunk a kimerültség volt a gond, tehát magunk miatt nem mentünk, nem a baba miatt.
Amúgy én is utáltam ezt az előre károgást, totál elvették a kedvem a hasonló beszólások, és nem is történt úgy minden, ahogy vízionálták. Azt tapasztaltam, hogy minden babafüggő, majd meglátjátok a ti babátok milyen lesz és alkalmazkodtok.
Ha nem szereti majd a babakocsit/autósülést/hordozókendőt mint az enyém, 2szer is meg fogjátok gondolni, hogy egyáltalán a házból kimenjetek:)
Kb. 11 hós koráig nem viselt el semmi ilyesmit és rémálom volt, mert a kutya miatt ki kellett mennünk minden nap. Negyed óra-20 perc után legkésőbb elkezdett sírni és ahogy beértünk a kapualjba, csak akkor hagyta abba. Letettük itthon és mintha mi sem történt volna...
Pedig én próbálkoztam, mentünk anyuhoz, anyóshoz nyaralni, minden nap kivettem, örököltünk 3 féle babakocsit meg vettünk is, volt csatos hordozó meg kendő és egyikben sem maradt meg.
nekunk nem változott sokban az életunk, most 9 honapos a babánk. eddig majdnem minden ugy tortént, ahogy elotte. jovunk, megyunk, utazgatunk. betesszuk a kocsiba, megyunk 2 ezer kilométert, repült is már.
hál istennek nagyon jo baba is, 7 hetes korátol alszik este 9 tol reggel 9 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!