Babára vágyunk, de pcos-em van. Mit tehetnék?
Endokrinológus még semmit nem segített.
Viszont nagyon vágyunk már kisbabára,de nem tudom mit kéne tegyek.
Mit szedhetek,vagy egyek,igyak.
Hiába kérdezgetem az orvost,de nem mond semmit,nem segít.
Nincs semmi megoldás,hogy eshetnék teherbe emellett.
Annyit mondtott szedjem a fogamzásgátlót 1 hónapig,majd csak utána lehet.
Semmi baj,koszonom az oszinte valaszt.
Sportolok,menni fogok endokrinologushoz,vervetelre es uhra.
Tudom,hogy mennyibe kerul egy gyerek felnevelese.
Ez egy tipikus "betegség", amit a modern élet hozott létre. Ez egy egyszerű védekező mechanizmusa a szervezetnek a bőséges táplálkozásra. A PCOS-ben "szenvedő" nőknek az ínségben fogant meg a babájuk, hogy a bőségbe szülessenek.
Nem kell ide drága orvoslás, hogy meggyógyulj. Az említett intézményben is ugyanezt fogják mondani. DIÉTA: Ennek utána tudsz járni, nem ördöngösség alacsony szénhidrátbevitel a lényeg. MOZGÁS: ehhez nincs mit hozzáfűzni :) És a harmadik a gyógyszer, amitől gyorsabban összejöhet a dolog, de szerintem elhagyható. De egy endokrinológus felírhatja.
15:26
Köszönöm válaszod,nagyon jó hogy mindenki elmegy kiorvosoltatni akár hány ezerért a betegséget...de mint mondtam 1.nincs rá havonta pénzem.
2.Elvileg ahogy olvastam máshogy is meg lehet oldani,gyógyszer nélkül,persze az orvos kell,de amit ő mondd azt itthon is megtudom egyedül csinálni.
Teákat iszom,amire rábólintott a dokim,de a sport amúgy is kell az embernek,a diétát meg meglehet szokni...
Köszönöm mindenkinek válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!