Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babára vágyunk, de pcos-em...

Babára vágyunk, de pcos-em van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Endokrinológus még semmit nem segített.

Viszont nagyon vágyunk már kisbabára,de nem tudom mit kéne tegyek.

Mit szedhetek,vagy egyek,igyak.

Hiába kérdezgetem az orvost,de nem mond semmit,nem segít.

Nincs semmi megoldás,hogy eshetnék teherbe emellett.

Annyit mondtott szedjem a fogamzásgátlót 1 hónapig,majd csak utána lehet.

2015. jan. 12. 19:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
egy a pco együtt jár az IR-el az hogy normális a cukrod kevés a terhelt mutatja meg igazán hogy normális e vagy sem.....a terheléses nem kerül pénzbe a mozgás nem kerül pénzbe a met pár száz forint és egy jó endos doki....ha ülsz a seggeden és rinyálsz azzal nem mész előre cselekedj...ha babát szeretnél....bocs az erősebb kifejezésért de kicsit felidegesített hogy mennyien rögtön írtak neked....és te mégis más módot szeretnél ez a mód van hidd el egyébként meg a terhesség a gyermekvárás is nagyon de nagyon sok pénz...ez döntés kérdése és sok sok lemondás
2015. jan. 13. 16:53
 22/26 A kérdező kommentje:

Semmi baj,koszonom az oszinte valaszt.

Sportolok,menni fogok endokrinologushoz,vervetelre es uhra.

Tudom,hogy mennyibe kerul egy gyerek felnevelese.

2015. jan. 13. 20:04
 23/26 anonim válasza:

Ez egy tipikus "betegség", amit a modern élet hozott létre. Ez egy egyszerű védekező mechanizmusa a szervezetnek a bőséges táplálkozásra. A PCOS-ben "szenvedő" nőknek az ínségben fogant meg a babájuk, hogy a bőségbe szülessenek.

Nem kell ide drága orvoslás, hogy meggyógyulj. Az említett intézményben is ugyanezt fogják mondani. DIÉTA: Ennek utána tudsz járni, nem ördöngösség alacsony szénhidrátbevitel a lényeg. MOZGÁS: ehhez nincs mit hozzáfűzni :) És a harmadik a gyógyszer, amitől gyorsabban összejöhet a dolog, de szerintem elhagyható. De egy endokrinológus felírhatja.

2015. jan. 14. 15:26
 24/26 A kérdező kommentje:

15:26

Köszönöm válaszod,nagyon jó hogy mindenki elmegy kiorvosoltatni akár hány ezerért a betegséget...de mint mondtam 1.nincs rá havonta pénzem.

2.Elvileg ahogy olvastam máshogy is meg lehet oldani,gyógyszer nélkül,persze az orvos kell,de amit ő mondd azt itthon is megtudom egyedül csinálni.

Teákat iszom,amire rábólintott a dokim,de a sport amúgy is kell az embernek,a diétát meg meglehet szokni...

Köszönöm mindenkinek válaszát.

2015. jan. 14. 16:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát igen. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor nem kéne hónapokat várni előjegyzésre. Kezdetnek nem rossz, de a pontos étrend (nem a nagyjábóli), a pontos sport (pulzuskontroll, kardió és izomedzés elosztása), gyógyszeres kezelés (mert igen, van, akinek kell, mint pl. nekem is 200 feletti inzulinszintre) mind-mind külön szakma. El lehet kezdeni egyedül, de a nagyjából betartott dolgok nálam nem jöttek be. Súlyos hibákat vétettem mind a három területen. Sajnos a valóság az, hogy igen, meg kell oldani, hogy félre tudjon tenni rá az ember. És nem, nem havonta van kontroll, hanem 3 havonta. Ha havonta félreteszel néhány ezret, akkor összejön, más sem csinálja máshogy.
2015. jan. 15. 07:29
 26/26 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászólóval nagyon egyetértek....
2015. jan. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!