11 hetesen vagyok tunetek nelkul, vajon van felnivalom hogy elhalt a magzat (lent folyt. )?
Figyelt kérdés
10. Hetig emelyegtem mindennap majd hirtelen elmult a furcsa rossz szajizzel egyutt. Pisilni eddig se jartam annyira sokat es most sem. Utrogestant hasznalok az elejetol kezdve de az nem biztosit be. Nem erzem magam terhesnek es ez aggaszt. Csak derekfajasom van a nap vegen a melo utan ja es gyakran eros lassabb szivdobogas.Ha elhalt volna a magzat az anya szive mar gondolom nem pumpalna a vert neki ugye?holnap kiprobalom a hazi UH-ot de lehet meg korai lesz...2015. jan. 12. 15:34
11/14 anonim válasza:
teljesen normális dolog. én pl most is néha hányok a 21. hétben vagyok. de ismerősöm még csak kicsit sem volt rosszul és már 13 hónapos a kislánya. szóval ez egyén függő. a szívhangfigyelő felesleges nekem is a védőnő csak azért nézett a 18. héten szívhangot mert már mozgott. mondta is,hogy ha nem mozogna még akkor nem nézné meg majd csak később.
12/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges a szívdobogás mérő,de ez téged megnyugtat akkor inkább bérelj egyet egy hétre. Ha ennyire aggódsz,hogy baj van nem tudsz elmenni az orvosodhoz, hogy nézzen meg? Még mindig jobb így, mint hogy egy hétig aggódj emiatt.
13/14 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek Svajcban. Majd 100ezer egy vizsgalat zsebbol hogyha nem a kotelezo idopontban mesz hanem csak aggodsz. De megvan a szerkezet es mukodik. Nagyon megnyugtatott :))) ha minden ok a 12 hetes vizsgalattal sztem veszek egyet a kesobbiekre! Tok boldog vagyok!es meg a nap is sut:) koszonom a biztatast!
2015. jan. 13. 11:04
14/14 anonim válasza:
na az a lényeg akkor,hogy megnyugodtál. most már akkor ne idegeskedj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!