11 hetesen vagyok tunetek nelkul, vajon van felnivalom hogy elhalt a magzat (lent folyt. )?
Ezek a kezdetleges terhes tünetek nincsenek meg végig..
Nekem is megszűnt minden kb. a 10.héten.
Ne aggódj, nem lesz semmi gond.:)
Miféle házi ultrahang???
Elég sokaknak múlnak el egy csapásra a tünetek, pl. nekem is. Én sem éreztem magam ezután terhesnek egyáltalán, míg meg nem mozdult.
Ha most aggódsz, mit fogsz csinálni, ha megszületik és mondjuk kétóránként vagy négyóránként enne az """előírt""" háromóránkénti helyett??? Vagy hasfájós lesz, vagy nem alszik???
Erős szívdobogásra szedj magnéziumot.
Jövő héten lesz a 12. heti ultrahang, akkor majd meglátod.
Ne aggódj, semmi baja a babádnak.
Kérdező, én 13 hetes vagyok, és pont a 10. hét betöltésekor nekem is elszállt minden tünetem egy teljes hétre. Ugyanígy paráztam, mint most te, főleg mert nekem közel egy éve volt egy missed ab-om, és igen, vérzés, görcs, bármilyen jel nélkül, UH-n derült ki.
Viszont nekem egy hétig volt csak nyugtom a rosszullétektől, amikor betöltöttem a 11. hetet, visszajött, és tart azóta is, még tegnap is hánytam. Van egy-két jobb nap, de a 10. hét után egy hétig totál tünetmentes voltam. A lényeg, hogy a babámnak ennek ellenére semmi baja, csütörtökön voltam genetikai UH-n, minden oké volt, illetve most voltam magánban a dokimnál délután, ha már ott voltam, megnéztük, a babám él és virul:) Szóval ne aggódj, lehet mázlid van, és te ennyivel megúszod a rosszulléteket, de az is lehet, hogy úgy jársz, mint én, és visszajönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!