Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek mellső fali lepénye...

Akinek mellső fali lepénye volt, annak kell valami plusz odafigyelés?

Figyelt kérdés
Második babámmal vagyok terhes, most 21 hetes. Az első gyermekemnél hátsó fali volt, most mellső fali a másodiknál. De más ez a terhesség,mint az előző. Ez befolyásolhatja a gyerkőc fekvését odabent?19 hetes ultrahangon medencevégűen feküdt, ugye be fog fordulni szépen, hogy természetes úton szüljek?

2015. jan. 12. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt, semmi gondunk nem származott belőle. Szülés előtt 3 nappal fordult a "helyére".
2015. jan. 12. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Mellső vagy hátsó fali semmit nem számít, legfeljebb a mozgást lehet kicsit később érezni, mert a rugdosását "lefogja" a lepény. Egy a lényeg: Ne legyen rajta a méhszájon, amúgy tök lényegtelen. Semmit nem befolyásol, a gyerek mellett jó ideig még rengeteg víz lesz amiben szinte úszkál, épp ezért a fekvése is lényegtelen. Minden nap, sőt minden órában más.

Neked az orvosod ilyeneket nem mond? :( :(

2015. jan. 12. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

a lepény, ha nem a méhszájon van, vagy császáros hegen pl. akkor tökmindegy hol van, nem igényel a helyzete miatt figyelmet külön.

Nekem is elöl volt, később látszódott, hogy fiú lesz, de ennyi, minden simán ment a szülésnél.

2015. jan. 12. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mellső fali volt, közel a méhszájhoz! Nekem azt mondták ne erőltessem magam, ne emeljek, pihenjek sokat! Persze a terhesség végére szerencsére szépen feljebb emelkedett, így nem volt gondunk belőle! Nekem először fejvégű volt, aztán megfordult, de 24.héten visszafordult és már úgy is maradt fejvégű fekvésben! :)
2015. jan. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!