Akinek mellső fali lepénye volt, annak kell valami plusz odafigyelés?
Figyelt kérdés
Második babámmal vagyok terhes, most 21 hetes. Az első gyermekemnél hátsó fali volt, most mellső fali a másodiknál. De más ez a terhesség,mint az előző. Ez befolyásolhatja a gyerkőc fekvését odabent?19 hetes ultrahangon medencevégűen feküdt, ugye be fog fordulni szépen, hogy természetes úton szüljek?2015. jan. 12. 13:18
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, semmi gondunk nem származott belőle. Szülés előtt 3 nappal fordult a "helyére".
2/4 anonim válasza:
Mellső vagy hátsó fali semmit nem számít, legfeljebb a mozgást lehet kicsit később érezni, mert a rugdosását "lefogja" a lepény. Egy a lényeg: Ne legyen rajta a méhszájon, amúgy tök lényegtelen. Semmit nem befolyásol, a gyerek mellett jó ideig még rengeteg víz lesz amiben szinte úszkál, épp ezért a fekvése is lényegtelen. Minden nap, sőt minden órában más.
Neked az orvosod ilyeneket nem mond? :( :(
3/4 anonim válasza:
a lepény, ha nem a méhszájon van, vagy császáros hegen pl. akkor tökmindegy hol van, nem igényel a helyzete miatt figyelmet külön.
Nekem is elöl volt, később látszódott, hogy fiú lesz, de ennyi, minden simán ment a szülésnél.
4/4 anonim válasza:
Nekem is mellső fali volt, közel a méhszájhoz! Nekem azt mondták ne erőltessem magam, ne emeljek, pihenjek sokat! Persze a terhesség végére szerencsére szépen feljebb emelkedett, így nem volt gondunk belőle! Nekem először fejvégű volt, aztán megfordult, de 24.héten visszafordult és már úgy is maradt fejvégű fekvésben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!