Egy hete kerdeztem de nem kaptam ra megfelelo valaszt.
Segitenetek?
Figyelt kérdés
Orgazmustól méhösszehúzódás?
20 hetes terhes vagyok. Kivanom a szex minden formajat! Neha van hogy onkielegitest vegzek.eddig nem volt semmi gond. De most orgazmus utan bekemenyedett a hasam alja. Mintha egy gorcs ossze rantotta volna. Artott a babanak?? Nem lehet terhesseg alatt orgazmus?? Megijedtem
.:/
Azota nem is mertem semmit,de hatha csak veletlen.ma ujra...... De megint ossze randult a mehem.leginkabb csak a bal oldalt. A kerdesem: ne legyen tobb a terhessegem alatt vagy ez "normalis"??? 1perc max amig tart es erze, is h ellazul..orvoshoz csak szerdara kaptam idopontot mert unnepek miatt amit ok januar 5ig tartottak sokan potoljak a terhes gondozast.. Akkor megemlitem,csak tapasztalatokat kernek hogy valaki volt e igy?nem vagyok egyaltalan eltiltva a szextol. 2hete voltam uh-n akkor is rendbe volt minden.
..hogy lehet ennyi ostoba ember...komolyan, hány éves vagy kérdezo?...
mi azon a furcsa, hogy osszehuzodásokat okoz? ... miért nem vagy tisztában a tested mukodésével, és miért kellett neked gyereket vállalni "tiniként"?
2015. jan. 11. 14:09
12/16 A kérdező kommentje:
Hat azert ezentul inkabb nem kell orgazmus minth izguljak utanna :( de koszonom a megnyugtatast.nem vagyok eltiltva a szextol. Nincs semmi problema a terhessegemmel halistennek mindem rendbe van verzes gorcs nem is volt soha le is kopogom.csak ugye elso baba es nem tudom mi meg h ilyenkor.vedonot is kerdeztem o is azt mondta h ilyenkor mar lesznek is mert nol a mehem.ha nem sokszor van es nem sokaig tart nem jar fajdalommal,verzessel akkor nincs baj. Az orvos ha latna vmit (istenments) akkor ugyis mondja. Csak nem jutottam meg el terhes gondozasra mert kenyelmesek a recepcion es a kagylot leteszik a telefon melle :/ szerdan kiderul minden addig biztos h hagyom mindemfele szexualis eletet.csak aze kerdeztem hogy nem e lett ne adj isten 2 ilyen mehosszehuzodastol gond amit az orgazmus okozhatott.egyepkent 2naponta jelentkezik a 20.hettol ilyen gyenge mehosszehuzodas ami fel percig ha tart. Ja es az orgazmus utani mehosszehuzodas se eros csak igy egyberandul a mehem (viszonylag puha) majd 1percen belul erzem is h elenged
2015. jan. 11. 14:16
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nem azt kertem h oktass ki h miert vallaltam gyereket:) elso babam es nem vagyok tapasztalt!
2015. jan. 11. 14:18
14/16 anonim válasza:
Nekem is mindig bekeményedett. Nem volt gond. 40+5 re született a lanyom . Nyugi ez természetes . Ráadásul nem csak akkor ha orgazmusod van, nem csak akkor lehet ilyen keményedés . Napi párszor lehet ilyen ez teljesen normális. :)
2015. jan. 11. 14:41
15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Megnyugodtam mert attol tartottam ettol a ketszeri alkalomtol isten ments meg is szulok
2015. jan. 11. 14:47
16/16 anonim válasza:
Nem fogsz nyugi, normális . Én voltam a sok keményedés miatt kórházban is 33 hetesen . Óránként 10 alkalommal is kemenyedett . Amikor bementem a korhàzba az nst is kimutatta hogy kemenyedek. Mgneb6 ról vallanom kellett másik készítmény re mert azt mondtak ez nem a legjobb... Meg infuziot is kaptam igy nekem abbamaradt. Szoval az mar baj ha óránként többször is jelentkezik de hogy 2 x az is csak orgazmus közben az normális :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!