Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem volt szívhang?...

Miért nem volt szívhang? Megilletődöttségemben rá se kérdeztem.

Figyelt kérdés
Nem tudtam a babáról, alhasi görcsökkel mentem orvoshoz. Csinált hüvelyi és hasi uh-t. Azt mondta egészséges a pici, de miért nem volt szívhang? 12 hetes vagyok, a héten kell jelentkeznem a 12 hetes vizsgálatra is.

2014. márc. 11. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos volt szívhang de ilyenkor még nem biztos hogy neked is mutatják. Kb.6.héttől van nekem már akkor mutatta is az orvos. Biztos, hogy látta lüktetni, mert szólt volna, ha nem. A 20 hetesen már biztos mutatni is fogják, de ha szólsz megmutatja a 12 hetesen is. Boldog babavárást.
2014. márc. 11. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha egészséges a baba, akkor nyilván volt szívhang is. Különben, hogy lenne egészséges? Ha arra gondolsz, hogy nem hallottad, akkor nyilván nem hangosította ki, az is lehet, bár ezt nem tudom, hogy nem minden gépnél lehet kihangosítani.
2014. márc. 11. 12:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Tehát akkor ő biztosan látta ezt?

Aggasztott nagyon, de nekem nem volt még babám, nem tudtam mi hogy működik és mikortól.

2014. márc. 11. 12:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért, de arra gondoltam esetleg nem figyelte vagy átsiklott felette. Nem tudom igazából mire gondoltam, csak olyan sok óriási figyelmetlenséget lehet hallani orvosokról.

Olvastam ma, hogy ilyenkor már van és kétségbeestem, hogy ezt se nem hallottam, se nem mondta.

2014. márc. 11. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
A leletre mit írt a doki?? Ott fel kell hogy tüntesse a szívműködést is!!18 hkm
2014. márc. 11. 12:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Élő embryo látható. CRL: 52.9 mm. NIncs kórós eltérés a méh környezetében. Hasűri folyadék nincs. 12 hetesnek felel meg. Férfiökölnyi nagyságú. Ennyit.
2014. márc. 11. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj, hát ha az van a papíron,hogy ÉLŐ embrió, akkor volt szívhang is, ne legyél már ennyire... Na mindegy,nyugi. Semmi baja a babádnak.
2014. márc. 11. 12:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen válaszolsz, azért, mert aggódom! Gondolom te sem úgy születtél, hogy tisztában voltál a terhesség minden részletével!
2014. márc. 11. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugi kedves kérdező nincs semmi baj!!!Én is aggódos vagyok főleg hogy 2 hónapja nem voltam dokinál mert csak 20 hetesen hívott vissz!!Én is aggodom de ne ess túlzásba mert nem tesz jót!!Vigázz magadra no stressz sok pihenés!!Boldog babavárást!!18 hkm :)
2014. márc. 11. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
* Hív vissza!! :)
2014. márc. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!