7+6 nap,24 mm petezsák,5,6 mm embrió, szívhang nincs. Vélemény?
Mensi szerint vagyok 7+6 napos, biztosan pé-kor (pontosan 38 napja)fogant a picur. Az orvos szerint a baba a 6. héten elhalt, mert a méretéhez képest a petezsák és a szikhólyag is nagy. Keringést és szívhangot nem észlelt, javasolta a terhesség művi befejezését. Reménytelennek tűnik, de én még nem adtam fel.
Járt valaki hasonlóan? Nem lehet, hogy az orvos mégis téved?
Ugyanígy jártam, és hála elmentem másik dokihoz két hét múlva és ott dobogott a babám szíve!
Nem kell azonnal elhinni mindent, főleg ha egy életről van szó!
Minimum még egyel több orvos lásson, mielőtt elfogadod a hallottakat!
Biztos az a 7+6 hét? Nekem fiammal: 26*15mm-es petezsák, 4,44mm embrio szívműködés van (6 hét 1 napos terhesség)
Ketteske(még nem tudjuk a nemét): 25*8mm-es petezsák, 7mm embrio, szívműködés sejthető(!!!) nem nagyon volt még neki (6 hét pár nap) (3 nap múlva szép szívhangja volt)
Szóval nincs veszve minden, mert ha a terhesség korát elírták, akkor lehet, hogy most indul be.
A crl-ed szerint(amit emgjegyzem ilyenkor alapul vesznek, mert sosem biztos, hogy akkor fogant, még ha Te biztosan tudod is.)6hét 2 napos terhességnek felel meg. Akkor pedig még lehet szívhang.
Nem hitegetni szeretnélek, de próbálj még pár napot bízni benne hátha! Ígyis fájni fog ha ne adj isten mégse... de legalább tudod, hogy a végsőkig bíztál benne!
Kitartást, és sikert kívánok Nektek!!!!
Menstruáció szerint írtam a 7+6-ot. Azért gondolom, hogy biztosan akkor fogant, mert utána már nem voltunk együtt.
2x voltam orvosnál az 5. és 6 héten. A 35. napon volt a petezsák 4+2-nek megfelelő méretű, 40. napon 4+5-nek és már látható volt a szikhólyag és a kb. 1mm-s embrió. Vagyis 5-6 nappal mindig fiatalabbnak mutatkozott. Most viszont azt mondta az orvos, ő nem lát reményt, mert de ha nagyon akarom, várjak még két hetet.
Mindenképp kivárom és próbálok a végsőkig reménykedni, hátha csoda történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!