Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy hete kerdeztem de nem...

Egy hete kerdeztem de nem kaptam ra megfelelo valaszt. Segitenetek?

Figyelt kérdés

Orgazmustól méhösszehúzódás?

20 hetes terhes vagyok. Kivanom a szex minden formajat! Neha van hogy onkielegitest vegzek.eddig nem volt semmi gond. De most orgazmus utan bekemenyedett a hasam alja. Mintha egy gorcs ossze rantotta volna. Artott a babanak?? Nem lehet terhesseg alatt orgazmus?? Megijedtem

.:/

Azota nem is mertem semmit,de hatha csak veletlen.ma ujra...... De megint ossze randult a mehem.leginkabb csak a bal oldalt. A kerdesem: ne legyen tobb a terhessegem alatt vagy ez "normalis"??? 1perc max amig tart es erze, is h ellazul..orvoshoz csak szerdara kaptam idopontot mert unnepek miatt amit ok januar 5ig tartottak sokan potoljak a terhes gondozast.. Akkor megemlitem,csak tapasztalatokat kernek hogy valaki volt e igy?nem vagyok egyaltalan eltiltva a szextol. 2hete voltam uh-n akkor is rendbe volt minden.

2015. jan. 11. 13:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
okozhat méhösszehúzódást és a szülést is beindíthatja. nekem is volt egyszer ilyen,de szerencsére azóta nem. én ma lettem 21 hetes. jó gondolat,hogy megemlíted a dokinak,mert ezt mindenképpen tudnia kell. ilyen esetekben el is tilthatnak a szextől a szülésig. nem szabad kockáztatni,mert nem kéne megszületnie ennyi idősen,mert tudod mi a vége. 24. héttől életképes a méhen kívül is,de egy közel 600 grammos kisbabát nem hiszem hogy örülnél neki ha meg kéne szülni.
2015. jan. 11. 13:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Erre a valaszra vartam mert akkor mondtak h okozhat mehosszehuzodast,oke ezt megertettem.de azt is h vegyek be utanna magneziumot. Na de akkor nem szabad.oke en ezt elfogafom.koszi a valaszt
2015. jan. 11. 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Az orgazmus mindig méhösszehúzódással jár, már a terheség elött is.

Viszont normál esetben - ha nem vgy veszélyeztetett terhes -, ennek semmi káros következménye sincs a terheségre nézve. A babának meg eleve nem árt, mert egyébként is gyakran van a terhesség alatt keményedés, ha 1-2 perc alatt megszünik, akkor nem kell neki jelentöséget tulajdonítani.

A szex csak igen kevés esetben tilos, orvosilag legtöbbször nincs rá ok.

Viszont sok kismama túlzött idegességböl emiatt abbahagyja, és ezzel a kapcsolatát veszélyezteti. A terhesség alatt nyugodtan lehet szexelni (mint írtam, akkor, ha nincs orvosilag megtíltva), csak kerülni kell az olyan pózokat, ahol nagyon mélyre történik a behatolás, meg azt, ami a kismamának kellemetlen a hasa miatt.

2015. jan. 11. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Kedves első! Ha nem vagy biztos a válaszodban, akkor ne írj inkabb
2015. jan. 11. 13:51
 5/16 anonim ***** válasza:
26%
már ne is haragudj kedves utolsó, teljesen biztos vagyok a válaszomban mivel nem egy ismerősöm mondta hogy eltiltották emiatt a szextől,mivel annyira intenzív volt az összehúzódásuk. nekem is mondta az orvos,hogy óvatosan,de engem nem tiltott el tőle. mindig csak akkor írok ha biztos vagyok a válaszomban. nyilván csak úgy vaktában egy orvos sem fog eltiltani vkit a szextől,amikor a vége felé ha esetleg túlhordják a babát javasolni is szokták,hogy próbálják meg így megindítani a szülést....
2015. jan. 11. 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
"az ilyen esetben eltilthatnak a szextől" mondatomat pedig nem úgy értettem,hogy bemegy elmondja a dokinak és egyből jujj akkor nincs szex. -.-" nyilván érti a dolgát és ott majd bővebben megbeszélik ezt a dolgot.
2015. jan. 11. 13:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

*ne írj butaságot. Az orgazmus mindig mehosszehuzodassal jár, csak ha az ember lánya nem várandós akkor ezt nem érezni olyan mértékben. Mivel no a baba, és a méh is, ezáltal egyre inkább érezhető lesz. Félidős terhessegnel már normális ez a jelenség. Ha problémamentes a várandósság akkor semmi teendő nincsen, lehet tovább szexuális életet élni, és természetesen orgazmusod is lehet :) ha a doki felhivja rá a figyelmed hogy veszélyeztetett terhes vagy vagy esetleg nyílik a mehszaj stb, akkor kell csak vigyázni. Amúgy nem :) ne aggódj!

Nekem mindkét terhessegmnel ilyen volt az orgazmus, ugyanezt éreztem, a dokim megerősített hogy ez nem kóros, ez normális állapot.

2 éves kislány és 2 hónapos pici lwn

2015. jan. 11. 13:56
 8/16 anonim ***** válasza:

*2 hónapos pici lány anyukája :)

Csak sikerült 3 részben elküldenem. :)

2015. jan. 11. 13:56
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
tudom hogy azzal jár mindig. na mindegy.
2015. jan. 11. 14:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Az orgazmus mindig méhösszehúzódásokkal jár,csak terhesség előtt illetve nagyon fiatal terhességnél nem érzed. Teljesen normális,hogy orgazmus után bekeményedik a hasad de ennek hamar el kell múlnia.

[link]

"A has keményedését okozhatja az orgazmus is,ez nem jelent gondot"

2015. jan. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!