Pécsi kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
ki hány hetes, van e választott dokitok a szüléshez,fiú v lány? hétfőn indul új szülésfelkészitő a klinikán(ingyenes) nem akar valaki jönni?2010. febr. 6. 12:52
1/8 anonim válasza:
Szia!37hetes a babám,megvagyunk,várom a szülést.Igen van választott dokim,Dr.Panka Tibor.Állítólag kislányom lesz.:) Én nem megyek ilyen szülésfelkészítőre mert nekem messze van,és e nélkül is tud szülni egy nő.:)
Na akkor te is írd le a kérdéseidre a válaszokat!:)
Üdv.
2/8 A kérdező kommentje:
szia!Te már nagyon a finishben vagy:D én 26 hetes vagyok. Dr Hánzli János a dokim. Panka doktor csinálta az első ultrahangom,amin megállapitotta a terhességet, velem nagyon kedves volt akkor ő is!tegnap derült ki h kisfiam lesz!én szivesen eljárnék erre a tanfolyamra, s szerintem el is megyek hétfőn.ez egy 10hetes kurzus,mindig hétfőn,s folyamatosan ujra indul, út közben is be lehet csatlakozni. legjobbakat kivánom!
2010. febr. 6. 20:21
3/8 anonim válasza:
Szia! Én 33 hetes vagyok, fogalmunk sincs, milyen nemű :). Dokim a Veszprémi, bár nem fogadom meg (pedig tényleg nagyon tuti doki), szülésfelkészítőre nem megyek, mert 2. baba, és 100 km-re lakom.
4/8 anonim válasza:
Szia! Én 29 hetes vagyok és van választott dokim. A Megyeibe fogok szülni és ha minden igaz kislányom lesz, de nem 100%, mert nagyon bujkál. Viszont 4D-n a doki arra tippelt. A szülésfelkészítőn én is gondolkodtam, de ha 10 hetes és hetente van, akkor nem biztos, hogy eljutok már a végéig. Ráadásul most a hó miatt nem is lenne könnyű odajutni. Egyébként mikor kezdődne? Még meggondolom.
5/8 anonim válasza:
Első vagyok!A Megyeit azt már lezárták én úgy tudom mármint a szülészetet!Már ügyelet sincs ott!Vagy tévedek?
6/8 anonim válasza:
21+4 hetes vagyok. Nincs választott dokim, Banóhoz járok. 18hetes uh-n azt mondta a doki, hogy fiú lesz. :) Én majd pénteken megyek szülésfelkészítőre. Nem is tudtam, hogy a klinikán is lesz. :( Úgy tudom, hogy Megyei addig lesz nyitva, amég a Szülészetet elkezdik átépíteni. Amihez még hozzá sem fogtak. Én jobban szeretnék a Megyeibe szülni.
7/8 A kérdező kommentje:
most 15én indul a 10hetes tanfolyam(én odamentem most 8án is,de akkor potyára mert nem volt(6an voltunk összesen), mondták h övö7től:)állitolag nagyon ó és ingyenes lesz:)
2010. febr. 11. 10:38
8/8 anonim válasza:
Akkor lehet én is megyek. De hánykor kezdődik? Aztán majd két helyre járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!