Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet hogy nem híztam?

Hogy lehet hogy nem híztam?

Figyelt kérdés

Hogy lehet hogy nem híztam?( a mérleg szerint) de a pocakom, mellem combom nőt. A pocakom annyira h már mindenkinek egyértelmű hogy babát várok!

16 hetes kismama

2008. aug. 19. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Tök normális, de hogy mitől van, arra majd okosabbak felelnek. Én amikor az első gatyámak kinőttem, a védőnő mérlege szerint épp fogytam. A hízás majd csak ezután fog beindulni, de akkor meg rendesen, bár alkatfüggő. Én 27 hetesen egyelőre 7 kilót szedtem föl, a védőnő 20 hetesen azt mondta, hogy azért ha duplázza a súlyát, szeretné látni a mérlegen is. (Ezt nem most mondta.)

Azt hiszem egyelőre nem hízásról van szó, hanem csak átrendeződik a tested, felkészül a babavárásra.

2008. aug. 19. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj. Örülj, hogy szerencsés alkat vagy. Én most vagyok a 37. hétben és eddig 6kg-ot híztam. Nem kell törvényszerűen minden hónapban hízni. Van, hogy stagnálsz, sőt olyan is van, hogy fogysz. Ez mind teljesen normális, ha a emelett a baba szépen fejlődik. Nekem pl. most a babám 2865g, és 3kg fölött lesz mire megszületik. Sok boldogságot!
2008. aug. 19. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ, csak Én úgy látom mintha már vagy 10 kilót híztam volna...sajnos eldeformálódtam....

Nem tdom mit tehetnék.

2008. aug. 19. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod szépnek lát, akkor te is megnyugszol majd. Persze rajtam is kitörnek néha bálnarohamok :) hogy nem is a baba hízik, hanem én :S de a párom olyan hihetően tudja mondani, hogy jó alakom van, hogy ez megnyugtat. Mire fölkelünk a szülés után, már rendbe jön minden. :)

remélem

Üdv, az első válaszoló.

2008. aug. 19. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van.

Jó babavárást

2008. aug. 19. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Örülj neki, én 25 hetes vagyok, és már 10 kilót híztam. A védőnő aranyos, azt mondta normális, de én el vagyok keseredve. Igaz én az elején a dohányzás abbahagyása miatt híztam sokat, most már nem annyira, és szerencsére csak 48 kilóról indultam, de most már szeretném, ha nem nagyon jönne fel több. Minden jót Neked!
2008. aug. 19. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is még ezután szedtem fel 2 kgot, addig egy dekát sem, aztán pár hónap mulva még 2 kgot, és végül plusz 5 kgal zártam a terhességet, és szülés után 9 kg jöt le rólam. nekem jó fogyókura volt:-)

És nem lett kicsi a lányom 3330 gral és 51cmel született:-)

Mindenki más...

2008. aug. 19. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem latszott semmi a 20. hetig sem poci sem mas...viszont en magamnak a tukorben mar lattam h a hasam es a csipom mar valahogy nem olyan mint elotte volt....a mult honapban nem is mertem elmenni a vedonohoz mert a multkor is hisztizett h nem hiztam meg 1 dkg-ot sem pedig eszem MINDENT amit szemem szam megkivan...

Most 24 hetes pocakos vagyok es vegre mar 2.5 kg-ot hiztam es csutortokon mar elmerek menni az e honapi kontrollra anelkul h belem kotne.

A pocim most sem nott oriasira de azert mar csak az nem veszi eszere aki csak nem akarja h terhes vagyok....es vegre en is jarhatok az utcan buszken a pocimmal! :o)

2008. aug. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!