Hogy lehet hogy nem híztam?
Hogy lehet hogy nem híztam?( a mérleg szerint) de a pocakom, mellem combom nőt. A pocakom annyira h már mindenkinek egyértelmű hogy babát várok!
16 hetes kismama
Tök normális, de hogy mitől van, arra majd okosabbak felelnek. Én amikor az első gatyámak kinőttem, a védőnő mérlege szerint épp fogytam. A hízás majd csak ezután fog beindulni, de akkor meg rendesen, bár alkatfüggő. Én 27 hetesen egyelőre 7 kilót szedtem föl, a védőnő 20 hetesen azt mondta, hogy azért ha duplázza a súlyát, szeretné látni a mérlegen is. (Ezt nem most mondta.)
Azt hiszem egyelőre nem hízásról van szó, hanem csak átrendeződik a tested, felkészül a babavárásra.
Köszönöm a gyors választ, csak Én úgy látom mintha már vagy 10 kilót híztam volna...sajnos eldeformálódtam....
Nem tdom mit tehetnék.
Ha a párod szépnek lát, akkor te is megnyugszol majd. Persze rajtam is kitörnek néha bálnarohamok :) hogy nem is a baba hízik, hanem én :S de a párom olyan hihetően tudja mondani, hogy jó alakom van, hogy ez megnyugtat. Mire fölkelünk a szülés után, már rendbe jön minden. :)
remélem
Üdv, az első válaszoló.
Teljesen igazad van.
Jó babavárást
Én is még ezután szedtem fel 2 kgot, addig egy dekát sem, aztán pár hónap mulva még 2 kgot, és végül plusz 5 kgal zártam a terhességet, és szülés után 9 kg jöt le rólam. nekem jó fogyókura volt:-)
És nem lett kicsi a lányom 3330 gral és 51cmel született:-)
Mindenki más...
Nekem nem latszott semmi a 20. hetig sem poci sem mas...viszont en magamnak a tukorben mar lattam h a hasam es a csipom mar valahogy nem olyan mint elotte volt....a mult honapban nem is mertem elmenni a vedonohoz mert a multkor is hisztizett h nem hiztam meg 1 dkg-ot sem pedig eszem MINDENT amit szemem szam megkivan...
Most 24 hetes pocakos vagyok es vegre mar 2.5 kg-ot hiztam es csutortokon mar elmerek menni az e honapi kontrollra anelkul h belem kotne.
A pocim most sem nott oriasira de azert mar csak az nem veszi eszere aki csak nem akarja h terhes vagyok....es vegre en is jarhatok az utcan buszken a pocimmal! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!