Ugyanúgy fog járni minden?
Figyelt kérdés
Az első babánk elment, most pedig ahogy kiderült hogy babánk lesz elküldtek táppénzre. A háziorvosom olyan papírt kért a nőgyógyásztól ami véglegesíti a táppénzt mert csak így adhat folyamatosan kéthetente táppénzes papírt. Így is fog járni tgyás és gyedhogy az elejétől itthon vagyok? A kolleganőm gyeden van de ő dolgozott 3 és fél hónapot és után ment el.2010. febr. 6. 11:06
1/3 anonim válasza:
Így is jár minden!
Én mindkét terhességemet itthon töltöttem, az elsőnél az 5. héttől, a másodiknál a 9. héttől. Mindent kaptam rendesen.
2/3 anonim válasza:
Igen, így is fog járni minden. Én is itthon vagyok az elejétől.
21 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Szintén. A 6. héttől itthon vagyok én is. MInden jérni fog. Táppénz alatt is biztosítottnak számítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!