Ismerősök, rokonok titeket is idegesítettek a nem oda illő, néha tudatlan, néha értelmetlen, kissé vicces kérdéseikkel, megjegyzéseikkel a terhesség alatt, illetve már a babával?
Pl. mikor megkérdezik, hogy kisfiú-e vagy kislány (talpig csicsás rózsaszínben), meg ilyenek?
Vagy amikor megkérdezik, hogy terhes vagy-e, holott az óriási pocakodból egyértelműen kiderül... :)
Engem a kerdesek nem zavarnak, inkabb a megjegyzesek. Felidoig hallgattam, milyen nagy a hasam, aztan meg egyik naprol a masikra mar az ellenkezojet, hogy milyen kicsi. :) A hizasomrol, ami teljesen normalis, mindenkinek van velemenye, persze eltero. Szoptatasi tanacsokat adnak sosem szoptatott anyukak, es ferfiak. :) Termeszetes szules folyamatarol okitanak csak csaszarosok. A baba neve hallatan visszakerdeznek, mintha nem ertenek, pedig ismert, szep, magyar nevet adtunk a lanyunknak.
Kedvenc jotanacs, hogy "most aludj, amig lehet". :)
Osszessegeben nevetek az egeszen. Egy rosszindulatu megjegyzest kaptam eddig, de azt elengedtem a fulem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!