Terhesség lefolyása "örökölhető? " Jelent valamit ha anyukám mindkét terhessége veszélyeztetett volt kinyíló méhszáj miatt?
Elvileg nem teljesen kizárt, hogy gyöngébb kötöszöveteket örököltél, de gyakorlatilag nincs rá esély.
Sokkal inkább valami más állhatott anyukádnál a háttérben, pl korábbi abortusz, nehéz fizikai munka, dohányzás, stb.
Ha jól értem, egyelöre nem vagy terhes, ezért nem érdemes ezen törni a fejed. Próbálj egészségesen élni (ne dohánozz, ne igyál mértéktelenül, sportolj, egyél normális ételeket) és akkor gyakrolatilag nem valószínü, hogy bármi bajod is lesz.
Szia. Én épp ma olvastam,hogy örökölhető a méhszáj gyengeség. De ez nem feltétlen jelenti,hogy örökölted id. Én tudom azt,hogy anyumnak volt plasztikáztatva is a méhe egészségügyi okokból. Első terhesség problemamentesen zajlott,most a 2.-kal 33. héten nyitott méhszáj
Fő a nyugalom,és ha teheted pihenj amennyit tudsz. De lehet neked semmilyen gond nem lesz. Nyugiiii,mert bevonzod. Boldog babavárást. :)
Nekem eddig semmiben nem hasonlít a terhességem az anyukáméhoz.
Ő sosem volt rosszul és sosem keményedett, én hetekig kutyául voltam, Magnerotot szedek és hematómám is volt.
A szülésre leszek kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!