Aki veszélyeztetett terhes volt nyíló méhszáj miatt, az meddig húzta?
Szia
Nekem elsőnek a 21.héten mondta a doki, hogy nyílik a méhszájam, és 5 nappal túlhordtam a kicsimet. Nem görcsölgettem, nem véreztem, semmi nem volt, csak nyílt a méhszájam. A 33. héten 1100 volt, a 37. héten pedig 1222. Én sokat sétáltam, takarítottam, vásároltam, arra figyeltem, hogy amikor jelzett a szervezetem, akkor lefeküdtem pihenni.
Az előző terhességemnél a 25. héten nyílt ki a méhszáj ujjbegynyire, szigorú fekvést javasolt a doki rengeteg magneb6-ot szedtem és egy erős görcsoldót is 4 óránként. Én is 5 nappal hordtam túl.
Most a 15. héten volt kinyílás előtti állapotban, megrövidült méhnyakkal, keményedésekkel. 20 hetes vagyok, stagnál az állapot, remélem most is kihúzom.
Szia!
Nekem 30 hetesen volt 1111.
36 hetesen 1222.
Még nem szültem meg!
38+0
Ja és a nekem belülről kezdett nyílni UH-on szóltak 16 hetesen!
Szia!
Előző babánál:
18 hetesen 3100
25 hetesen 3110
31 hetesen 2110
35 hetesen 1111
Görcseim abszolút nem voltak, csak keményedéseim.
40+4 voltam, amikor doki burkot repesztett, 20 perc alatt megszültem.
Most már a 9. héttől 2110 a cgm. 2 napon át párszor görcsöltem.
Kedden megyek dokihoz, kiváncsi vagyok milyen értékem lesz. Ma léptem a 24. hétbe
Én 18 hetesen kezdtem és a 41. hétig húztam úgy, hogy a 34. hétig feküdtem, de utána már nem. A barátnőmnem 20 hetesen, ő a 38. hétig húzta, de neki császár lett az előző heg miatt.
Görcsökre magnerotot szedtem, azt ajánlották, mert erősebb, mint a magne b6. És az sima magnézium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!