9 hetes terheseg verzes?
Figyelt kérdés
5 napja vagyok korhazban .9 hetes terhes vagyok es egyszer barnazok egyszer verzes de csak torleskor latszik a papiron.tisztasagi beteten nem latszik.3 vetelesem volt mar.uh - on 2 napja voltam rendben volt minden a babaval.nem lattak honnan jon a verzes .elkepzelheto h a mensesem jott volna meg?ugyanazon a napon kezdtem el verezni amikor meg kellett volna jonnie a mensesemnek.?masnak is volt ilyen?2015. jan. 10. 06:52
1/6 anonim válasza:
nekem most amikor 3.babánkkal voltam terhes akkor volt ez.haematóma volt a vérzés oka, ami ürült néha kis vérzéssel és barnázással. jó sokszor volt ilyen,de semmi gond nem lett hála istennek, már 15 hetes kislányunk :)
2/6 anonim válasza:
10 hetesen erős vérzéssel kórházba kerűltem.
Baba jól volt,de nemtudták honnan a vér.
Csak néhány óráig véreztem és egyre kisebb mennyiségben,aztán 3 hétig barnáztam.
12 hetesen kiderűlt hogy a lepény fedte a méhszájat.
Ahogy elkezdett felhúzódni a lepény,a barnázás is elmúlt.
Nem voltak görcseim,csak néha befeszűlt a hasam alja mozgásra.
Nálunk már minden rendben.
Nézesd meg a lepény hova van tapadva,lehet hogy nálad is ez a probléma.
Jobbúlást!
23 hkm
3/6 A kérdező kommentje:
koszonon hogy irtatok.most megyek hu-ra.remelem rendben lesz minden
2015. jan. 10. 09:04
4/6 A kérdező kommentje:
ultrahangra azt akartam irni
2015. jan. 10. 09:05
6/6 A kérdező kommentje:
6mm es hematomat talaltak.azota nem vereztem.ma megint jot egy keves.nem sokara megyek uh -ra
2015. jan. 16. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!