S. O. S. Megindult a szülés? Nagyon nem lenne jó még!
25.hétben vagyok!arra keltem kb 3/4órája,hogy iszonyatosan fáj a derekam,mintha görcsbe lenne a hasam és derekam együtt,párszor van nagyobb belegörcsölés,szúrás ami pár másodpercig tart,ha nagy levegőt veszem és kinyomnám a hasam,abba a pillanatban összeránt,szóval nagyon belefáj!
Mondjátok,hogy nem az!mit csináljak?várjak még,meddi?
Jah,a babát pár perce is éreztem,mocorog!
Mi ez?
Sziasztok!úristen,én tökre elfelejtettem,hogy írtam ide!
Nagyon aranyosak vagytok,hogy aggódtok miattunk! A helyzet az,hogy nem voltam a kórházban,hívtam a dokim elmomdtam mi a helyzet,azt mondta vegyek be magnéziumot,ha erősödik vagy rendszerezödik a fájdalom,akkor hívjam megint!egyébként 03:30körül úgy elmúlt a fájdalom,mintha elvágták volna,aztán reggel 7óra fele megint erre keltem,de az már fele olyan intenzitású és fele annyi ideig tartott,teljesen jól el voltam vele!10óra óta a derakam a seggcsont felett egy pontban majd leszakad,a hasam inkább feszül alul,néha egy kis görcs,a dokit hívogatom,de nem veszi fel!azt sem mondta,hogy vajon mi lehetett,mitől!
Szerintetek??
Jah,egyébként azért írtam ide,mert fogalmam sincs,hogy mikor mit kell érezni,első baba!és hátha van fent legalabb egy ember,aki már szült,és tudja,hogy ez milyen fájdalom lenne!de 5perc várakozás után hívtam a dokim,aki szintén nem volt nagy segítség!:/
Na mindegy,a lényeg,hogy ne legyen semmi baj!
Mégegyszer,nagyon aranyosak vagytok!
Hát én biztos bemennék megnézetni magam.
A terhesség vége felé nyilván meg kell várni, amíg rendeződnek a fájások, de nálad még nem!
Ha valami gond van, most még kis szerencsével le tudják állítani a folyamatot, de ha tovább vársz... ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!