Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Megindult a szülés?...

S. O. S. Megindult a szülés? Nagyon nem lenne jó még!

Figyelt kérdés

25.hétben vagyok!arra keltem kb 3/4órája,hogy iszonyatosan fáj a derekam,mintha görcsbe lenne a hasam és derekam együtt,párszor van nagyobb belegörcsölés,szúrás ami pár másodpercig tart,ha nagy levegőt veszem és kinyomnám a hasam,abba a pillanatban összeránt,szóval nagyon belefáj!

Mondjátok,hogy nem az!mit csináljak?várjak még,meddi?

Jah,a babát pár perce is éreztem,mocorog!

Mi ez?

2015. jan. 10. 02:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!úristen,én tökre elfelejtettem,hogy írtam ide!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy aggódtok miattunk! A helyzet az,hogy nem voltam a kórházban,hívtam a dokim elmomdtam mi a helyzet,azt mondta vegyek be magnéziumot,ha erősödik vagy rendszerezödik a fájdalom,akkor hívjam megint!egyébként 03:30körül úgy elmúlt a fájdalom,mintha elvágták volna,aztán reggel 7óra fele megint erre keltem,de az már fele olyan intenzitású és fele annyi ideig tartott,teljesen jól el voltam vele!10óra óta a derakam a seggcsont felett egy pontban majd leszakad,a hasam inkább feszül alul,néha egy kis görcs,a dokit hívogatom,de nem veszi fel!azt sem mondta,hogy vajon mi lehetett,mitől!

Szerintetek??

2015. jan. 10. 12:09
 12/17 A kérdező kommentje:
A Kisasszony azóta is folyamatosan mocorog,tudatha hál isten,hogy ő jól van bent!:)
2015. jan. 10. 12:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Jah,egyébként azért írtam ide,mert fogalmam sincs,hogy mikor mit kell érezni,első baba!és hátha van fent legalabb egy ember,aki már szült,és tudja,hogy ez milyen fájdalom lenne!de 5perc várakozás után hívtam a dokim,aki szintén nem volt nagy segítség!:/

Na mindegy,a lényeg,hogy ne legyen semmi baj!

Mégegyszer,nagyon aranyosak vagytok!

2015. jan. 10. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát én biztos bemennék megnézetni magam.

A terhesség vége felé nyilván meg kell várni, amíg rendeződnek a fájások, de nálad még nem!

Ha valami gond van, most még kis szerencsével le tudják állítani a folyamatot, de ha tovább vársz... ki tudja.

2015. jan. 10. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is megnézetném magam egy orvossal. Barátnőmnek hasonló "problémái" voltak, nem foglalkozott vele, nem ment orvoshoz. 2 nap múlva, a 28. hétben megszülettek az ikrei.
2015. jan. 10. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze addig jó vagy míg nyomod a pènzt a kezèbe aztán le vagy szarva már bocsi! Remèlem nem lesz baj, egyèbkènt szerintem ez az hogy nől a pocak meg nyulnak a szalagok meg az csontok rendeződnek! Ha nincs vèrzès , barnázás nincs nagy gond!!
2015. jan. 10. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
menj be ugyeletre, az a biztos! orulok, hogy jobban vagy :-)
2015. jan. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!