S. O. S. Megindult a szülés? Nagyon nem lenne jó még!
Figyelt kérdés
25.hétben vagyok!arra keltem kb 3/4órája,hogy iszonyatosan fáj a derekam,mintha görcsbe lenne a hasam és derekam együtt,párszor van nagyobb belegörcsölés,szúrás ami pár másodpercig tart,ha nagy levegőt veszem és kinyomnám a hasam,abba a pillanatban összeránt,szóval nagyon belefáj!
Mondjátok,hogy nem az!mit csináljak?várjak még,meddi?
Jah,a babát pár perce is éreztem,mocorog!
Mi ez?
2015. jan. 10. 02:43
1/17 anonim válasza:
Èdes istenem ne lègy buta erre van az ügyelet ès gyerünk inkább menjetek be feleslegesen ha nincs is semmi mint elveszítsd a babádat!! Nem itt kell kèrdezgetni !!Atán irj mi volt szorítok egy 3 gyerekes
2/17 anonim válasza:
Remélem azóta már bementél a kórházba.
Kívánom hogy minden rendben legyen!
3/17 anonim válasza:
Nagyon buta dolog egybol idejonni kerdezgetni, ilyenkor azonnal ugyelet, semmire nem varunk. En is bizom benne h mar bent vagy es nincs gond.
5/17 anonim válasza:
Ugye mar az orvosnal vagy?
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
6/17 anonim válasza:
teljesen életszerű hajnali háromkor ide írni, válaszokban bízva...
7/17 anonim válasza:
Remélem már a dokinál vagy és nincs semmi probléma.
9/17 anonim válasza:
Elmúltak a görcsök?Orvos látott?Remélem mind2-en jól vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!