Nekem nincsen semmilyen folyásom, se fehéres, se barnás, se vizes, se semmilyen, ez normális?
Figyelt kérdés
Olvasom egy ideje a "fórumot", és sokszor olvasok ilyen folyásról meg olyan folyásról, meg hogy az természetes.
12 hetes kismamó
2008. aug. 19. 17:46
1/3 anonim válasza:
szia. örülj neki. később még lehet, nekem is csak a 16-17. hét óta van. amíg nem viszket, nem csíp nincs gáz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! azt hittem kimaradtam valamibol. MINDEN terhessegi tunetet sikerult produkalnom, kiveve a mellbimbo elszinezodeset meg a folyast, es ez utobbirol nem nagyon talaltam leirasokat.
2008. aug. 19. 18:21
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az első időszakban nekem sem volt egy deka sem, aztán beindult, majd megint elmult, és most a vége felé megint van. Utálatos egy dolog, de nem tudok tenni ellene semmit.
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!