Milyen magas vagy? A terhesség hanyadik hetében született a babád?
Figyelt kérdés
Az előbb néztem meg a National Geographic Ikrek című filmjét, és abban mondták, hogy ha egy nő alacsony, hamarabb indul a szülés.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire valós ez az állítás! :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
2015. jan. 9. 14:10
11/26 anonim válasza:
174cm vagyok. 42.héten szültem.
12/26 anonim válasza:
158 centi vagyok, az első lányom 40+7 napra, a másodikat 40+4 napra szültem spontán.
13/26 anonim válasza:
Ez nálam igaz, és a körülöttem lévő kismamákra is. Én 157 cm vagyok, mindkét lányomat 38. héten szültem. Sógornőm 172 cm és az elsőt 39-re, a másodikat indították 41+2-nél.
Oviban egy anyuka, szintén magas, kb. 170 és a kiírtra szült.
Szóval én is látok benne vmi igazságot, de vszínű nem minden esetben.
14/26 anonim válasza:
177 cm, a fiam 38. hétre született, a lányom 35. héten elindult, benn tartották sikeresen, 39. héten indult újra :)
15/26 anonim válasza:
160 cm vagyok, első lányom 2 nappal a kiìràs előtt, második lányom kiìràs előtt 1 nappal született. Mindkettőt természetesen szültem.
17/26 anonim válasza:
159 cm vagyok és. 39+3-ra született a fiunk.
18/26 anonim válasza:
171 cm vagyok. 5 napot hordtam túl. Kislány lett :) spontán természetes úton született :)
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom, hogy néha tényleg bejött, de nem feltétlenül igaz.
Én 160 cm vagyok és mindhárom gyermekem a 38. héten született.
2015. jan. 9. 16:56
20/26 anonim válasza:
162 cm vagyok és 40+5 hetesen született a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!