23 hetesen 9 kg-ot hiztam már. Nem eszek többet mint terhesség előtt. Normális ez igy? Velem egy idősek hogy állnak a kilókkal?
166 cm,57 kg-ról indultam.
Mindig jó étvágyam volt,de sosem látszott rajtam.
Jól oszlottak meg a kilók rajtam.
Nem akarok nagyképűnek tűnni,de elég csinos voltam.
14. hétig egy dekát sem híztam,aztán 19. héten már 61 kg,tegnap 23. hét 66 kg.
Már most óriási a pocakom és a melleim is jóval nagyobbak,de ez a hizás akkor is sok szerintem.
Picit látszik a combomon,fenekemen és pufibb lett az arcom is.
Sosem voltam hizékony.
Hogy lehet hogy most ennyire megindúlt?
Napi 3x étkezek és persze eszem édességet is,de nem viszem túlzásba!
Tényleg nem eszek többet mint terhesség előtt.
Egyelőre még nem vizesedek láthatóan,bár már több mint egy hete zsibbad a jobb kezem,amit elvileg a megnövekedett vízvisszatartás okoz.
Nem értem mi ez a hirtelen feljött súlytöbblet és mostmár félek hogy mi lesz a végéig!!??
Nemtudom hogy fogom majd leadni,ha még ugyanennyi feljön a végéig.
Neharagudj, ilyen kaja mellett csodálkozol, hogy hízol? Én ha ilyeneket ennék már a 130at ütném az tuti...
Örülj neki, hogy eddig nem híztál, most meg kezdj el egészségesebben enni.
Tudom hogy soha nem étkeztem egészségesen,de mindig imádtam jókat enni.
Persze most látom hogy nem csinálhatom ugyanazt mint nem terhesen,hisz megváltozott a szervezetem.
Mostmár figyelek az étkezésre,mértékletesebb vagyok.
Egyébként 3. napja alig eszek valamit,mert bekaptam valami bacit és nincs semmi étvágyam,nagyon nem vagyok jól.
Folyadékot pótolom.
Remélem nem ártok vele a picinek,de most igazán nem megy az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!