Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5honapos vagyok erosen gorcsol...

5honapos vagyok erosen gorcsol a hasam jon valami sargas folyas is . Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

2015. jan. 8. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Keményedik a hasad? Abbamarad? Sárgás folyás utalhat enyhe gombára, vagy vizeletvisszatartási problémára.
2015. jan. 8. 13:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen kemenyedik ..egyre erosebb a gorcs,a gomba nemtudom mitol lehet..,pisilni sokat jarok
2015. jan. 8. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt, hgoy fel kell hívni az orvosodat, mert innen mi nem tudunk távgyógyítani.

Ha neadjisten beindult a szülés, akkor egy kórházzal jobban jársz, mint egy névtelen, laikus fórummal.

2015. jan. 8. 13:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma nem rendel az orvosom holnap reggel tudok csak menni remelem nem lesz semmi baj..5honaposan megindulhat a szules?!?
2015. jan. 8. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor menj ügyeletre, ha nem múlik, pláne erősödik az nem tréfa. De legalább hívd fel a kórházat, mond el, h mi van,és ők ugyis azt fogják mondani, h gyere be, megnézzük. Első voltam.
2015. jan. 8. 13:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Ugy lesz,koszonom szepen!
2015. jan. 8. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
A szülés bármikor beindulhat, de ne panikolj, lehet csak edzenek az izmaid.
2015. jan. 8. 13:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat neked legyen igazad
2015. jan. 8. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Ambulancia, ez nem tréfa, jobb félni mint megijjedni, ott ellátnak.

Fogadott orvos?

2015. jan. 9. 13:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap meg vartam h el e mulik a gorcs pihentem es elmult ma voltam a vedobe ott azt mondtak szedjek magneb6ot nem javasolta h latogassam meg az orvosom
2015. jan. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!