Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt a myoma...

Terhesség alatt a myoma gondot okozhat?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, egy hete nem láttak semmit a petezsákon kívűl, ma viszont egy 8x10mm-es "valami"domboritja be a petezsákot, amit az orvos myomának valószínsít. Már volt egy elhalt terhességem, de nagyon sűrűn járok orvoshoz és érdekes módon soha seni nem látott az uh-n myomát, akkor most hogy lett egy hét alatt? Nem értem....És ez akkor most a terhességgel nőni fog?
2008. aug. 19. 15:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
sziasztok a véleményeteket kérném a doki ellenzi hogy teherbe essek 4cm es mioma miatt.szerintetek?????3 hete volt egy elhalt terhességem de azt mondták nem feltétlen a mioma miatt.akkor most mi legyen????
2010. máj. 6. 09:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Itt mi ezt nem fogjuk tudni megmondani neked, sajnos.

Én inkább azt tanácsolnám, hogy keress meg egy másik orvost!

Javasolnám a SOTE I.-et, ott komoly szakemberek vannak.

Okoskodni nem szeretnék, de nem lehet azt a miomát kivenni műtéttel?

2010. máj. 7. 10:38
 13/16 anonim válasza:
Szia.Kivenni ki lehet.de nem egy esetről olvastam hallottam akik myomával babát hordtak ki és nem lett semmi bajuk.bevallom nagyon félek a mütéttöl.
2010. máj. 8. 07:53
 14/16 anonim válasza:
sziasztok.szerintetek myomával teherbe lehet esni?
2010. júl. 5. 11:17
 15/16 Jadwiga ***** válasza:
7. héten az ultrahangon egyszercsak találtak egy 5x4 cm myoma göbnek imponáló dolgot a méhemen. Hát nekem nem "imponál". Hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz a lelettel. Remélem az ultrahangos hölgy tudott valamit, hogy jó helyen van, mert próbált nyugtatni. Eléggé elszomorodtam. Úgy estem teherbe, hogy nem tudtam a myomáról. Egyébként görcsös menstruációt okozott, annyira, hogy még a fájdalomcsillapítót is kihánytam. Erős vérzés, szédülés. De nem tudtam, hogy ez lett. Igazából kicsit örülök, hogy utólag derült ki, és remélem nem okoz vetélést.
2010. nov. 6. 10:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, nekem sem okozott semmi gondot.

Másfél éves a kislányom és nagyon boldogok vagyunk!

2010. nov. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!