Terhesség alatt a myoma gondot okozhat?
Ha a myoma a petezsákon van kívülről, akkor ott egy deformált sejtburjánzás történt..többszöri ellenőrzést igényel, mire bebizonyosodik a tényállás, ha az valóban mioma és nem nő tovább, nem okoz gondot, de ha növekszik, vagy káros a sejtburjánzás, esetleg a magzat károsodása miatt alakult ki, akkor sajnos meg kell szakítani a terhességet, de ahhoz még sok vizsgálat kell, ha ilyenre készül a doki azt közölnie kell.
Kérdezz rá, hogy miben árt a dolog..
Sajnos előfordul, hogy a sejtosztódás nem megfelelően történik és vadsejtek jönnek létre, nem pedig baba..ha volt vagy van szívhang, akkor csak azt kell figyelni, hogy a külső myoma mit csinál.
Aggódni nem szabad, de mindenre kérdezz rá a dokinál, mert biztosan csak az tudja aki látja az ultrahangot.
Köszi a gyors választ. Az orvos csak feltételezi egyenlőre a myomát. Egyébként a petezsák ép és benne élő embrió van.
Sajnos hárman 3félét mondtak. Myoma, vérömleny és az uh-s pollypszerűt .
Megint én.
Ha ott az élő embryo akkor rendben van!Aztán figylni kell, de gondolom visszahívtak kontroll uh-ra, hogy akor jobban látszik minden, van-e változás, mert még ha szerencsésen alakul egy vérömleny pl visszahúzódhat.
Nyugodt kell maradj, és drukkolok, hogy elmúljon ami nem oda való.
Köszi szépen! Én is ebben bízom, mert mondták azt is, hogy lehet, hogy felszívódik az a valami.
CSak úgy a semmiből hirtelen nem lehet myoma , mondom, szinte havonta jártam orvoshoz, uh-ra meg minden és nem hiszem, hogy nem látták volna.
szia!
megírnád, hogy mi lett azóta?mert nekem tegnap állították fel ugyanezt a diagnózist:(
szia!
Semmi különös nem történt, szerencsére!
Már 1 éves az édes, kicsi lányom.
Szerintem nálad sem lesz gond, hidd el és ne aggódj, mert az nem tesz jót a pocaklakónak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!