Mit tanácsolnátok a 19 éves terhes lányotoknak?
Az a helyzet hogy külföldön élek a párommal. Most 19 vagyok, hamarosan 20 leszek. Pozitívat teszteltem, és meg vagyok ilyedve, még nem mondtuk senkinek. nem lenne szivem abortuszra menni, ez eszembe sincs, és végülis a párommal szeretjük egymást, tehát vele terveztem az életet, de olyan hirtelen jött. (tudom hogy a mi "hibánk" tehát nem szükséges említeni)
Szóval ti mit szolnátok ha ilyen hírt kapnátok a lányotoktól? Félek hogy a szüleim azt mondanák vetessem el, Nemrég kezdtem el tanulni, szóval azt még tudom folytatni egy ideig... Kettős érzések vannak bennem, örülök is meg nem is, hiszen a szívem alatt hordozok egy kis életet, de még fiatalnak is érzem magam, szükségem lenne egy kis bíztatásra...
Köszönöm.
húú üknagymama az nagyon ritka. Igen én is most kezdem el felfogni hogy fiatal anya leszek. amikor csinos fiatal nőket láttam ezelőtt babakocsit tolni mindig irigy voltam egy kicsit, hogy de jó lehet ilyen fiatalon. Aztán csak nekem is így fog alakulni.
Köszönöm a válaszokat! kedvesek vagytok!
21 éves vagyok, még nem mostanában szeretnék gyereket, de jó olvasni, hogy a fiatalok vállalják a felelősséget, velejáró kihívást. Nem lesz könnyű, ez tény. Ha minden feltétel meg lenne talán én is szülnék pár éven belül, de sajnos nincs, hiába 25 éves a párom :(
Dédije már biztos nem lesz a gyerekemnek. Én pl. a papáimat nem is ismertem,mert meghaltak mielőtt születtem, egyik nagymamám 1. osztályos koromban, az utolsó 3 éve :(
1 nagypapája biztos lesz a gyerekemnek (reméljük :)) és 2 nagymamája, bár az egyik már 60 felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!