Terhes lettem, de nem tudom hogyan tovább?!
18 vagyok,nem terveztük,de összejött a baba.
Nem szeretném elvetetni és a párom se,így megszeretnénk tartani,abortusz ellenes vagyok.
Tegnap teszteltem pozit,de nem tudom hogyan tovább.Mik várnak rám,a babára,a páromra.
Olvasgattam már ezekről,de mindegyik más és más,így nem hiszek ezekben.Persze azt tudom,hogy orvoshoz kell mennem,de nem tudom mikor,mik várnak rám és mindent szeretnék tudni.
Igen, én is csodálkoztam.
Két város két sztk-járól beszéltünk, gondolom, nincs globális adatbázis, csak lokális, abban meg nem voltam benne, mert a nulladik ultrahangra mentem oda először.
Köszönöm 1-es neked is.
Mennyi kálcium?
Még nem volt rákszűrésem,de azt mondták nekem,hogy lesz.
Mikortól ne feküdjek a hátamon?
Ártok a babának?Hogy lehet aludni,amikor már nagy a hasam?
Gratulálok a kicsihez,és mekkora már?
Köszönöm szépen,ha van még kérdésem akkor írok.
Igazából még csak most töltöttem a 18-at,1-jén.
6-7-8
Huh nagyon kemény az amit sportolsz,hogy bírtad?
Akkor csak 3 hetet nem dolgoztál,értem és ha sikerül a táppénz,még szabira?
És te minden vizet kerülsz?
Sajnos még ilyeneket nem mondott a doki,de megfogom tőle kérdezni.
Nyárra vagy egy két tervünk.
Értem,hát igen nagyon sok vizsgálat van így is.
Akkor meleg fürdőt se veszek,jó sokáig.Langyosat lehet?
Köszönöm eddig a válaszokat.
Gondolom így van az adatbázist nem frissítik gyorsan.Lényeg , hogy minden ok. Én mindig uahhoz megyek szűrni, de orvost nem fogadok most sem, az elsővel sem fogadtam. Én Debrecenbe járok, itt az egyik legjobb a szülészet az országban és hála istennek a genetika is nagyon jó, ennek örülök.
A lányom 26 hós múlt és olyan 8-9 hetes lehetek most. Holnap eldől, egy kis drukkot azért kérnék. :)
Kedves kérdező, persze, langyos 37 fokos (hűtőfürdős) vizbe lehet meg tusolni is lehet, csak tűforró víz kerülendő. Hideg vizbe nem is lehet fürödni. Igen kerülni kell sok mindent.Én pl. császáros lettem sürgősségivel 12 óra vajúdás után és 6 hétig csak mosdhattam, vagy tusolhattam, bele sem szabadott ülni. 5 és fél hétig bírtam, akkor már megkockáztattam egy jó fürdőt.
Még az elején lehet háton, majd mikor már érzed a babát onnantól kerülendő, mert elnyomja az artériákat a fekvés, kevesebb vér jut. Amúgy mindkét oldaalon lehet aludna a végén nagy hassal , már párna a két láb közé is segít, esetleg fotelbe alvás, hamár máshogy nem megy, de mindenki maga találja meg a kedvező helyzetet.Nekem végig fent volt a baba a gyomromba ült, nagyon nehéz volt kényelmesen feküdni. körbetekerte a derekát a köldökzsinórral ezért se tudtam természetesen szülni.
És ti hova jártok? Fogadtok orvost?
/1es/
A terhesvitaminba van kálcium, sok tej , joghurt ez sokat segít.Meg ami jól esik, persze mértékkel.
/1es/
6-7-8
Szuper!!! :) Minden jót továbbra is!
Köszi szépen. Reméljük ez így marad továbbra is. :)
1-es
Debrecenben?
Én is azt hallottam hogy ott jók az orvosok.
Nagyon rukkolok neked,hogy minden rendben menjen!:)
Jó köszönöm ezt jó tudni,hogy mennyire meleg vízbe fürödhetek.
12 óra?Úristen,az nagyon sok,hogy bírtad?
Biztos fogom érezni,mikor nem jó már úgy aludni vagy feküdni.
Mi Budapesten élünk,nekünk minden jó,mert a közelben van minden.
Nem fogadunk orvost,nincs is annyi pénzünk rá,de ha lenne akkor is a babára költünk.
Remélem jól fog menni minden.
Nagyon gratulálok 1-es!!!:):):)
Jó babavárást!!
Köszi. Igen 12 óra volt, csak nem tágultam, csökkent a szívhang, így kivették.Nem volt több 10 percnél .Miután feltártak, 1 perc alatt kivették, azonnal felsírt, és 30 percig műtöttek utána.Kibírható, a gyógyszer segít.Mondjuk 6 órát gyógyszer nélkül vajúdtam, utána nem küzdöttem, így kértem fájdalomcsillapítót. De megérte.
Igen, az ország egyik legjobb szülészete Debrecenbe van, bár mi vidéken lakunk, 40 km-re, de belefér. Én is így vagyok vele, bár ha akarnánk szorosan de beleférne egy magánorvos, de én is így vagyok vele, hogy inkább a gyerekre költöm. Amúgy is sok rosszat hallottam a magándokikról.
/1-es/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!