Terhessegi csikra milyen kremet hasznaltok, hasznaltatok es honnna veszitek, vettetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 18:48
11/14 anonim válasza:
szia!
én amióta megtudtam, hogy terhes vagyok, azóta minden este fürdés után bekenem a hasam és a cicieim száraz bőrre való krémmel! először egy nivea fogyott el, most meg egy dm-es alverde testápolót használok, és ha olyanom van, akkor körömvirágkrémmel.
szerintem teljesen mindegy, lényeg a rendszeresség!
ezt a tanácsot a tesóm adta, Ő hármasikreket szült és egy csíkja se lett, pedig jó nagy pocija volt ám!
:)
remélem segítettem!
12/14 anonim válasza:
kizárólag mandulaolajat használtam a hasamra és a cicimre is.nem lett 1 csíkom sem.
13/14 anonim válasza:
AVENT-re szavazok! Már sok helyen kapni! Bababoltokban, Corában is!
14/14 anonim válasza:
mivel ez teljes mértékben a géneken múlik,és a védőnő is megmondta h hiába használ az ember méregdrága krémeket,ha olyan agénje akkor is csíkos lesz,így én ezért sima testápolót használok.eddig dove-om volt,most pedig az avonból rendeltem naturals testápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!