Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lettél/voltál veszélyezt...

Miért lettél/voltál veszélyeztetett terhes?

Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Első terhességnél azért, mert ikreket vártam, és elég sok volt a probléma (a vége így is pre-eklampsia lett).

Második terhességnél azért, mert 9 hetesen nagyon véreztem, egy cisztám is volt.

Mindhárom baba egészségben megszületett.

2015. jan. 6. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt derült ki, hogy méhsövényem van, azért lettem veszélyeztetett. Következő babánál a méhlepény a méhszájon tapadt, többször bevéreztem.
2015. jan. 6. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Szeretkezés közben elkezdtem vérezni(24 hetsen), kórházba koraszülés veszélyével vettek fel, kaptam gyógyszert és infúziót 3 nap után hazajöhettem,de max sétálhattam,semmi megeröltető,nehogy koraszülés legyen, kiírt napon indítottak,mert nem indult be a szülés, már meconiumos volt a magzatvíz.
2015. jan. 6. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert kiirt a doki.

Nalunk mindenkit automatikusan veszelyeztettnek irnak, gondolom igy tobb a juttatas a dokinak, korhaznak?

Dolgoztam, nem volt semmi bajom.

2015. jan. 6. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azért vagyok veszélyeztetett, mert volt egy 9 hetesen elhalással végződött ikerterhességem majdnem egy éve, vetélés (vagy esetemben missed ab) után pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.

Egyébként semmi bajom, tökéletesen zajlik a terhesség, most 12+2 hetes vagyok, eddig volt 2 UH, minden oké volt, 2 nap múlva megyek a genetikaira, reméljük ott is rendben lesz minden, és megnyugodhatok végre.

2015. jan. 6. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességem 25 hetes halvaszülés lett,

a második 6 hetesen mised. ab.

most, a 3.-kal pedig nem zár a méhszájam.

8 hkm

2015. jan. 6. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Papíron veszélyeztetett lettem, amikor kiderült a pajzsmirigy alulműködésem, de attól még dolgoztam tovább. 30 hetesen küldött el a doki táppénzre, mert túl gyorsan öregedett a méhlepény és elkezdtem kinyílni a méhszáj.
2015. jan. 6. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert magas vérnyomásom volt végig, és toxémia gyanús voltam.
2015. jan. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!