Miért vagy veszélyeztetett terhes? Mik azon nálad az okok, ami miatt táppénzen vagy?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 07:55
1/9 anonim válasza:
verzes miatt .. 12 heten majdnem elveteltem.
2/9 anonim válasza:
Első trimeszterben többszöri pecsételés + ikerterhesség miatt.
3/9 anonim válasza:
Először hematóma miatt (nagyon véreztem), aztán a lepény fedte a méhszájat, a végén pedig harántfekvés miatt. És valóban ennyi minden történt a terhességem alatt egyik se volt kamu csak azért, hogy táppénzen lehessek.
4/9 anonim válasza:
Egy koraszülés + egy missed ab. + nyitott méhszáj
5/9 anonim válasza:
Több korai vetélés a kórelőzményben, az 5. héttől vérzés, fenyegető vetélés. Feküdni kellett a 12. hétig és gyógyszert kaptam. A 18. héttől dolgozhattam újra azzal a feltétellel, hogy kímélem magam.
6/9 anonim válasza:
Igaz, hogy 3 éve voltam veszélyeztetett terhes, de 3 vetélés miatt és a 13. héten bevéreztem.
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok táppénzen, de csak azért, mert otthonról dolgozom, amúgy én is veszélyeztetett vagyok. Az ok egy missed ab, az előző terhességemnél üres maradt a petezsák, nem fejlődött ki a baba, így műtéttel kellett befejezni.
8/9 anonim válasza:
5-9 hét között szinte folyamatosan éreztem/pecsételtem.Utána 13 hetesen ismét véreztem.28 hetesen pedig elkezdtem nyílni.Nem elég,hogy tp-en vagyok még szigorú fekvés is van...
9/9 anonim válasza:
A lombik miatt automatikusan veszélyzetett terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!